“Blic” je u ekskluzivnom izvještaju otkrio da je Marija Šerifović ostvarila svoju životnu želju da prihvati majčinstvo uz pomoć surogat majke. Poznata glazbena umjetnica sada može uživati ​​u ljuljanju vlastitog djeteta.

U razgovoru za “Blic” Marija Šerifović otkriva do sada nepoznat aspekt svog života: dugogodišnje uporno nastojanje da dobije dijete i zadrži drugačiji stil života.

Potaknuta silnom čežnjom za djetetom, krenula sam na vrlo zamršen i naporan put. Unatoč mojim upornim pokušajima da zatrudnim prirodnim putem, izazovi s kojima sam se suočila pokazali su se nepremostivima. Kao rezultat toga, našla sam se bez druge mogućnosti nego slijediti put surogat majčinstva. Marija kaže da radije ne ulazi u specifičnosti svog zdravstvenog stanja.

Radije neću otkriti konkretne medicinske razloge, ali na kraju je surogat majčinstvo postalo moja jedina opcija.

Proces je trajao ukupno dvije godine.
U razgovoru za „Blic“ Marija Šerifović ispričala je detalje svog puta do majčinstva.

Mariovo rođenje može se pripisati procesu koji sam prošla prije dvije godine, a koji je uključivao vađenje mojih jajnih stanica i kasnije stvaranje embrija. Opsežnim genetskim testiranjem otkriveno je da imam tri održiva i zdrava embrija.

Sin Marije Šerifović, Mario, rođen je u jednoj klinici u Los Angelesu.

U razgovoru za “Blic” Marija Šerifović otkriva da je nedavno postala majka uz pomoć surogat majke. Priznaje da je put bio naporan, ali naposljetku uspješan, potaknut njezinom ogromnom željom da zagrli svoje dijete.

Da biste krenuli na put surogat majčinstva, neophodno je educirati se i okružiti se pouzdanim i vještim osobama. Prvi korak je osigurati zakonsku usklađenost u svim aspektima. Nakon toga treba pažljivo razmotriti medicinske postupke poput ekstrakcije i prijenosa jajnih stanica. Jednako je važno pronaći renomiranu agenciju koja se zalaže za prava surogat majki i liječnika koji će pomno pratiti trudnoću. Iako je put možda dug, nepokolebljiva želja da s nekim podijelimo bezgraničnu ljubav tjera nas naprijed. Marija ističe da je ta želja na prvom mjestu, a na pitanje o svom prvom putovanju u Ameriku kako bi istražila surogat majčinstvo, odgovara:

– Trebalo mi je dosta vremena da donesem odluku, ali kad sam konačno napravio presjek i izjavio “to je to”, sve je ostalo bez muke sjelo na svoje mjesto… Sigurno je bilo puno pomoći više sile.

Česti posjeti Americi za nju su bili uobičajena pojava.
Zbog nepostojanja surogat majčinstva kao ustaljene prakse u Srbiji, Marija Šerifović odlučila je otputovati u Sjedinjene Američke Države, zemlju koju godinama posjećuje u privatne i poslovne svrhe.

Pjevačica je sredinom studenog krenula na put u Ameriku u pratnji majke Verice Šerifović kako bi bila podrška svojoj surogat majci tijekom poroda.

S obzirom na to da Amerika posjeduje najsofisticiraniji sustav surogat majčinstva, koji uključuje sveobuhvatnu brigu o surogat majkama, ali i zamršene pravne i psihološke aspekte, Šerifović je donijela odluku da svoje dijete donese na svijet tamo.

Posljednje desetljeće Marija redovito putuje u Ameriku, privatno i poslovno, i smatra je svojim drugim domom.

Već neko vrijeme pripremam se za ovaj trenutak.
Nakon što je saznala da je majčinstvo, ekskluzivno za “Blic” dala je prvu izjavu.

Marija Šerifović tvrdi da susret sa sinom nadilazi svaki dosadašnji susret s kojim se susrela do sada.

Očekujući taj trenutak, posvetio sam dosta vremena pripremama. Zamišljao sam to nebrojeno puta u svom umu, zamišljajući svaki detalj onoga što bi to značilo. I moja majka i moji najbliži prijatelji podijelili su sa mnom svoja razmišljanja, ali osjećaj koji sam doživio doista je neopisiv, nešto zaista nesvakidašnje. Čini se kao da je tih nekoliko minuta naše početne veze bilo prekratko ili predugo. Neodoljiv val emocija potpuno je zasjenio svaki drugi osjećaj koji sam možda imao. Ovakve osjećaje popularni glazbenik iznio je u ekskluzivnoj izjavi za “Blic”.

Srdačna privrženost sinu Mariju
Pjevačica je danas na svom Instagram nalogu podijelila prvu fotografiju bebe.

Njezina emotivna predanost, zajedno s popratnom slikom, duboko je dirnula njezine pratitelje, kolege i prijatelje.

Dolazak ljubavi uljepšao je naše živote, obasjavši nebo prisutnošću najljepše zvijezde koju sam ikada vidio. Mario, moj ljubljeni sin, ušao je u ovaj svijet. Neka vas putovanje života vodi svojim najčarobnijim stazama i neka vas moja ljubav zaštiti od tuge i zaštiti od utjecaja negativne osobe. Izražavam svoju zahvalnost svima koji nas obasipaju ljubavlju i neka svaka gesta koja proizlazi iz vaših srca prema njemu bude spokojna i utješna. Moja ljubav obuhvaća svakoga od vas. Ove iskrene riječi ispisala je Marija Šerifović na svom Instagramu, poprativši potresnom slikom svoje uspavane bebe.

Marija Šerifović čuvala je najveću povjerljivost oko dolaska djeteta, a detalje je otkrila samo svom najužem krugu. Namjerno birajući ime s dubokom simbolikom, pjevačica se odlučila za “Mario”. Ovaj izbor potječe iz latinskog izraza “mare”, koji označava ogromno more, i “marem”, koji označava muškarca ili patrijarha u kućanstvu.

Nadalje, povremeno se ime Marija smatra podrijetlom imena Mario. Ako vas zanima tko je otac djeteta Marije Šerifović, te podatke možete pronaći na posebnom linku.

Godinama je čeznula za bebom.
Tijekom televizijskog programa otvoreno je govorila o svojoj želji da ima dijete.

Razgovaranje o pitanjima intimnosti, osobito u sadašnjim okolnostima, osjetljiva je tema. Moj stav po ovom pitanju ostaje nepromijenjen i željno iščekujem skori dolazak tog trenutka. Što se tiče svega što se tiče djece, to je teška stvar koju ne treba shvaćati olako. Osobno, namjeravam da se to dogodi na pomno isplaniran način, u trenutku kada sam potpuno spreman staviti na prvo mjesto dobrobit svog djeteta, koje će nositi ime koje sam već odabrao, ali ga ne mogu otkriti. Ove je riječi Marija Šerifović izgovorila prije godinu i pol.

Zahvalan sam na vašoj nepokolebljivoj podršci dok sam prolazio kroz različite faze svog života, uključujući glazbu, umjetnost, osobni rast, razvoj karaktera i psihološko istraživanje. Hvala ti što si uz mene, što graciozno stariš uz mene. Putovanje je već počelo, polako ali sigurno. U našim životima dva su značajna datuma: dan kada smo rođeni i dan kada smo otkrili svoju svrhu. Do rođenja Šerifovića juniora, ti si moj razlog postojanja. Izražavam svoju iskrenu zahvalnost na vašoj jedinstvenosti, na tome što ste najnevjerojatnija publika i na tome što ste jednostavno normalni. Moja bitka nije bila laka jer je zahtijevala prihvaćanje svojih razlika i iskreno cijenim vaše razumijevanje. Obećavam da ću sljedećih 20 godina učiniti ugodnim kao ovih prvih 20, i oduševljen sam što mogu objaviti da je moj album završen i da će biti objavljen u prvom tjednu listopada. Bez vas Marija Šerifović ne bi postojala. Ove osjećaje Marija je podijelila u videu objavljenom na Instagramu.

Oglasi - Advertisement