Poznato je da je pevačica Marija Šerifović sina Marija rodila uz pomoć surogat majke, a ceo proces se odvijao u Sjedinjenim Američkim Državama. Ona se sada vratila u Srbiju i pozvala rodbinu i prijatelje da se sutra u 10 sati sastanu sa njenim naslednikom.

“Pa bake, deke, tetke, stričevi, prijatelji, braća, kumovi, počinjemo da primamo poklone sutra u 10 sati”, napisala je pored fotografije balona u obliku rode i jelke u sobi, dodala nasmejani emoji.

Marija je na Instagramu objavila sobu svog sina u kojoj je jelka okićena i izgleda magično. Ona je u nedavnom intervjuu odbila da otkrije tačan datum povratka iz Sjedinjenih Država i rekla da će se “uskoro” vratiti u Beograd sa sinom. Kako je Marija rekla u svojoj prvoj izjavi, trenutak kada je upoznala sina bio je neuporediv sa bilo čim što je do sada iskusila.

„Dugo sam se pripremao za taj trenutak, bezbroj puta zamišljajući u mislima kako će to biti… Pričale su mi majka i bliski prijatelji, ali osjećaj je neopisiv i najposebniji. Tih nekoliko minuta prvog kontakta trajalo je ili prekratko ili predugo…toliko emocija da su ugasila sva ostala osećanja”, rekla je muzička zvezda.

Oglasi - Advertisement