O detaljima razgovora sa Miljanom Kulić Lazara Čolića Zolu upoznao je Marko Đedović. Tijekom njihove rasprave Marko Đedović iznio je frapantne tvrdnje o odnosu Miljane Kulić s majkom Marijom Kulić.

Dok ja izražavam nevjericu u njezine riječi, ona inzistira na tome da je to što govori istina, da je doista ona u situaciji koju opisuje. Objašnjava dalje kako je tijekom bolesti Marija neprestano razgovarala s Anom Ćurčić. Podsjećam je da je njezina majka u prošlosti stvarala probleme drugima i da bi se trebala bolje brinuti za svoju kćer. Međutim, upozoravam je da to ne otkrije svojoj majci jer bi mi prestala govoriti istinu. Teško je zamisliti osobu koja bi se ponašala na takav način. Povjerava mi se o lošem ponašanju svoje majke, plaču i groznici. Na pitanje o Bebičinom postupku, Đedović objašnjava da ga je Marija prva pljunula.
Vrijedi napomenuti da Miljana dugi niz godina krasi male ekrane, a gostovala je iu raznim reality programima. Kao rezultat toga, publika se navikla na njezine navike i manire. No, nije tajna da je Kulićeva od preseljenja na imanje u Šimanovcima doživjela značajnu transformaciju u načinu života.

S druge strane, osoba koju zovu “Elita” dala je do znanja da joj je želja napustiti reality show. Izrazila je da ne može nastaviti nastupati u bilo kakvom televizijskom formatu.
Tijekom razgovora s Markom Đedovićem otkrila je da je o svojim prijedlozima razgovarala s produkcijskom ekipom. Međutim, i dalje nije sigurna hoće li njezini prijedlozi biti odobreni ili ne.

Oglasi - Advertisement