Jovana Jeremić je rođena u Ligeu, a odrasla je u radničkoj porodici u kojoj je, kako kaže, naišla na brojne nepravde kako tokom studija, tako i kasnije.

Međutim, nikada nije odustala, pa danas uživa u plodovima svog rada. U svemu ima podršku roditelja, a fotografije svojih roditelja često objavljuje na društvenim mrežama.

– Majka me zvala juče. Jučer joj je bio rođendan. Rekla mi je nešto što se nikada ranije nije dogodilo. uredu Iz duše. Mislim da se vrata raja otvaraju za zaista velike stvari. Mama, hvala ti. Mama, čak i ako se ne dogovorimo kojim putem da krenemo, znaš da su nam ciljevi uvijek isti. Volim te. Na svoj način. Vaša ćerka – ranije pisano Jovani.

Kako ističe, najponosnija je na svoje roditelje.

– Danas moji roditelji slave 45. godišnjicu. brak. Ponosan sam na tebe i sve što sam doživeo, video, pošteno zaradio, a što je najvažnije, odgajao si me da se u životu oslanjam samo na sebe i svoj rad, koji me je godinama vodio do mog konačnog cilja – da budem Najbolja verzija sebe. Dva velika radnika, dva dobra čovjeka, koji su svojim krvavim radom prešli od nule do carstva – dokazujući da ljubav i rad samo donose rezultate – napisala je Giovanna prije nekoliko godina.

Oglasi - Advertisement