Lidija Bačić, koja je ponovno opravdala svoju reputaciju jedne od najljepših Hrvatica, uhvaćena je u malenom bikiniju tijekom snimanja.
Komentari su i ovoga puta preplavljeni divljenjem i pohvalama na njen račun.

Među raznim primljenim komplimentima ističu se fraze poput “Ova fotografija zaslužuje mjesto u Louvreu”, “Vaša je atraktivnost neosporna”, “Ova fotografija prikazuje dva remek-djela” i “Besprijekorno izvedeno”.

U travnju prošle godine ova zanosna pjevačica ispričala je kako su se članovi njezine obitelji prestali raspitivati ​​o njezinom bračnom statusu ili planovima za djecu jer su shvatili njezinu nepokolebljivu predanost profesiji. Ipak, nedavno je zaprepastila svoje obožavatelje priznanjem da još uvijek gaji želju iskusiti majčinstvo.

Izražavajući svoju duboku naklonost prema djeci, samouvjereno je izjavila: “Zamišljam sebe u ulozi majke. Iščekivanje raste i vjerujem da neće proći dugo prije nego što moj san postane stvarnost.

Javnost je odavno opčinjena njezinim romantičnim pothvatima, no ona o njima šuti. Što se njega tiče, on samouvjereno tvrdi da će njegov bračni status postati općepoznat kad za to dođe vrijeme.

“Moja sklonost je zadržati osjećaj privatnosti u svom osobnom životu, jer je to moja prirodna sklonost. Radije neću otkrivati ​​detalje o svom prebivalištu, mjestu boravka ili aktivnostima. To jednostavno nije moj stil. To je uvijek bio slučaj, čak i kada je riječ o srčanim stvarima. No, kada u moj život uđe prava osoba, prikriti našu vezu bit će nemoguće”, ispričala je za Magazin In u prošlom intervjuu.

Oglasi - Advertisement