KOJE BOJE JE VAŠ NOVČANIK – OD TOG ZAVISI HOĆETE LI IMATI PARA: Feng shui trik za privlačenje novca!

0
4999

Prema Feng Shui tradiciji, boja novčanika može imati značajan utjecaj na vaš financijski prosperitet i sreću. Evo kako različite boje novčanika mogu utjecati na vaše financije:

  1. Crni novčanik: Crna boja simbolizira bogatstvo i prosperitet. Smatra se da crni novčanik može pomoći u napretku karijere ili privatnog posla te privući novac.
  2. Crveni novčanik: Crvena boja, simbol vatre, vjeruje se da privlači bogatstvo i obilje. Crveni novčanik može neutralizirati negativnu energiju i donijeti financijsku stabilnost.
  3. Smeđi novčanik: Smeđa boja povezana je s bogatstvom i može pomoći u povećanju ušteđevine. Također se vjeruje da smeđi novčanik može spriječiti neodgovorno trošenje.
  4. Plavi novčanik: Budući da plava simbolizira vodu, smatra se da plavi novčanik može uzrokovati da novac “otpliva”. Stoga se preporučuje izbjegavanje plavih novčanika.
  5. Zeleni novčanik: Zelena boja često predstavlja život i rast. Držanje novca u zelenom novčaniku može potaknuti povećanje prihoda.
  6. Žuti novčanik: Žuta boja može privući novac, ali i brzo potrošiti. Senf žuta se preporučuje za uštedu novca, dok svijetle nijanse žute mogu donijeti sreću u financijskim pregovorima.
  7. Ljubičasti i ružičasti novčanik: Ove boje su više povezane s ljubavlju nego s bogatstvom. Ljubičasti i ružičasti novčanici možda nisu najbolji izbor za one koji traže financijski prosperitet.

Važno je napomenuti da su ove interpretacije utemeljene na Feng Shui tradiciji i vjerovanjima te ne moraju nužno imati znanstvenu osnovu. Odabir boje novčanika može biti i osobni izbor koji odražava vaš stil i preferencije.

Oglasi - Advertisement