U noći na Badnjak, Jelena Karleuša, renomirana pjevačica, neustrašivo je odlučila pokazati svoju autentičnost i transparentnost otvorenim izražavanjem svojih iskrenih misli.

JK je izrazila svoje negodovanje i kritiku nakon što je naišla na obradu pjesme koju su prije otpjevale Ceca i Mira Škorić, a sada su je obradile Ceca i Maja Berović.

Povukavši paralelu između plavokose baladice i Taške Načić, istaknula je njihovu nevjerojatnu sličnost. Nadalje, ponovila je pogrdne riječi koje je Cece upućivala već dulje vrijeme, a kako će Maja i Cece odgovoriti na te provokacije tek će se utvrditi.

Nakon pauze u glazbenoj karijeri uzrokovane trudnoćom, Maja je nedavno imala zapaženu priliku gostovati na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu.

Donosi mi neodoljiv osjećaj sreće što imam privilegiju biti večeras ovdje i promatrati ovu izvanrednu pobjedu, koja će nedvojbeno biti zapamćena kao svjedočanstvo neusporedivog talenta i postignuća. Iz dubine duše se nadam da ćeš i dalje zračiti poput najsjajnijeg nebeskog tijela, jer doista zaslužuješ svako priznanje i poštovanje. Hvala vam. – izrazila je Maja.

Oglasi - Advertisement