Pjevačica Marija Šerifović, koja je godinama stekla vjerne obožavatelje, dirnula je srca mnogih kada je nedavno postala majka uz pomoć surogat majke.

Jelena je spomenula Mariju i malog Maria, zbog čega su se ispod fotografije djeteta redale razne čestitke, a primijetilo se da Karleušina izostaje među njima, pa se počelo nagađati o razlozima njezina ne čestitanja.

– Komunikacija između nas još nije ostvarena, ali budite uvjereni, ja ću je ostvariti. Moja saznanja prethode vašima, pa čak i javnom iznošenju događaja, jer sam bila svjesna situacije koja se odvijala.

Jelena je otkrila da posjeduje sposobnost čuvanja tajni, čak i u trenucima ljutnje, zbog čega se suzdržavala od dijeljenja informacija s bilo kim.

U iznenađujućem preokretu, Karleuša je nedavno javno prvi put čestitala Mariji. Ova neočekivana reakcija mnoge je začudila, pogotovo ako se uzme u obzir njihovo blisko prijateljstvo.

Uveliko se očekivalo da bi diva poslala čestitku za sjećanje na tu prigodu mnogo ranije. Jelena je javno čestitala i Verici, hvaleći je kao zaslužnu i veselu buduću baku. Jelena je uvjerena da će se Verica odlično snaći u novoj ulozi bake i ističe koliko je za Vericu važan ovaj dugo iščekivani trenutak.

Oglasi - Advertisement