Tijekom posljednje tri godine, potomak Biljane Jevtić i Ace Ilića zaručen je u veseloj ljubavnoj vezi sa svojom dragom drugom, Anđelom Milićević. Kao rezultat toga, postoji sve više nagađanja oko položaja pravne stručnjakinje kao buduće snahe cijenjenog para.

Što se tiče pjevačice Bilje Jevtić, njezino će priznanje pripisati isključivo zakonskoj zajednici s Ivanom, kaže sama. To je postalo vidljivo tijekom njezinog gostovanja u televizijskom programu, gdje ju je voditeljica priznala kao svoju snahu. Veselog izraza lica Bilja je uzvratila sljedećom izjavom:

Moram naglasiti da trenutno ne posjedujemo ništa od navedenog. Važno je napomenuti da dotični pojedinac još nije priznat kao službeni član naše obitelji; nego trenutno hoda s našim sinom.

Bez sumnje, ne može se osporiti da unatoč službenoj neafirmaciji snahe Bilje Jevtić i Ace Ilića, ona održava izuzetnu vezu s roditeljima svog odabranika i nerijetko kao srdačno primljena gošća uljepša njihovu rezidenciju na Petlovom brdu.

Dugi niz godina Aca Ilić i Biljana Jevtić su u braku, a njihova zajednica poznata je po izuzetnom skladu u zemlji. Tijekom svog bračnog puta, njihov primarni fokus bio je na odgoju sina Ivana, dok su gajili trajnu ljubav jedno prema drugome.

Oglasi - Advertisement