Arhitektica Bianca Censori još od braka s reperom Kanye Westom postala je predmetom žestoke fascinacije javnosti zbog svojih provokativnih golišavih izdanja, što neki pripisuju utjecaju slavnog glazbenika.

Biancin 29. rođendan obilježen je u Las Vegasu, gdje je par viđen kako su paparazzi fotografirali ispred kasina.

Za proslavu događaja, slavljenica se odlučila za mali bikini koji se sastoji od dvije tanke naramenice, ističući njezina bujna prsa koja su se prelijevala, a sve to dok je ostala bosa.

Na društvenim mrežama mogu se pronaći komentari poput “Obeshrabrujuće je svjedočiti”, “Kanye je jednostavno iskorištava za pažnju” i “Žena zaslužuje suosjećanje.

Bianca se našla u središtu pozornosti kada je Kanye na društvenim mrežama podijelio njezinu otkrivajuću fotografiju, popraćenu izjavom “Ove godine bez hlača”. Na opće iznenađenje, Bianca je sada uočena u suknji, što dokazuje da Kanyeova izjava nije bila šala.

Brojni su pojedinci koji optužuju repera, tvrdeći da ima kontrolu nad svojom ženom i tjera je da nosi neobične varijante odjeće. Tvrde da je Bianci potrebna pomoć. Suprotno tome, Bianca je sama zaključila da joj pratitelji jednostavno zavide na nedavno stečenoj prepoznatljivosti.

Oglasi - Advertisement