Iako se u početku borio da povjeruje da će njegova kći nastaviti karijeru pjevačice, od tada je svesrdno prihvatio i podržavao njezine težnje.

Barbara Bobak u medijima dosljedno ističe činjenicu da je otac prati na nastupima, pružajući joj osjećaj sigurnosti i umirenosti.

Tijekom nedavnog televizijskog gostovanja otvoreno je priznao kako ne vjeruje u buduću pjevačku karijeru svoje kćeri, dok je samouvjereno stajao pred kamerama.

@barbara_bobak_fp23 Tata Bobak #fypシ #barbarabobak❤️ #trending #viralvideo #foryoupage #foryou #fypシ゚viral ♬ original sound – Barbara_Bobak_fp🦋

 

Stalno radim iza scene, brinući se za sve zadatke koji prolaze nezapaženo. Za sve nas je bila osebujna situacija kada je donijela odluku o glazbenoj karijeri. Naši roditelji su imali svoje želje, a djeca svoje. Trenutak kada sam svjedočio njenoj strasti i radosti dok je pjevala, ostavio je dubok utisak na mene – ispričali su na K1 televiziji.

Barbarin otac izražava radost što se njegova nasljednica odlučila za glazbenu karijeru, a posebno mu je drago što je ona našla ispunjenje u poslu koji joj je velika strast.

Najvažniji prioritet u mom životu je sreća moje djece. Vrijedno je napomenuti da materijalna imovina ne jamči sreću, jer postoji veliki broj djece koja posjeduju veliko bogatstvo, ali im nedostaje zadovoljstvo. Od malih nogu svojoj djeci usađujem važnost stvaranja ispunjenog života i pronalaska sreće.

Oglasi - Advertisement