Njegovi stavovi, izjave i pojava izazivaju značajnu pozornost javnosti prema njemu.

Jovana Jeremić prvi put se pojavila pred publikom kao voditeljka rijalitija “Parovi”, a potom je prešla u Jutarnji program na Happy televiziji.

Svojim stavovima, izjavama i pojavom uspela je da zaokupi značajnu pažnju javnosti kao voditeljka emisije “Novo jutro” na televiziji Pink.

Na početku Jovanine karijere, snimka koja kruži internetom otkriva njezine skromne početke publike koja je oduševljeno pljeskala tijekom snimanja showa.

Rijetki bi je prepoznali na prvi pogled, ali vrijedi napomenuti da je već gostovala u emisiji “Magazin In” uz aktualnu kolegicu Sanju Marinković.

Iako je trenutačno poznata po svojoj plavoj i ošišanoj kosi, u prošlosti je nosila duge smeđe kose. Njene tanke usne i izrazito različite obrve dodatno su pridonijele njenom izmijenjenom izgledu. Osim toga, Jovana je otvoreno govorila o svojoj borbi s kilogramima, istaknuvši još jedan aspekt koji ju je izdvojio.

Jovana je jednom prilikom izjavila da nije bila podvrgnuta nikakvim operativnim zahvatima. Nadalje je spomenula namjeru da svoj rad dokumentira kroz snimanje, koje bi se trebalo održati u narednim mjesecima.

Nakon što sam dojenjem doživjela značajne promjene, odlučila sam povećati volumen svojih grudi postupkom prijenosa masti. Uvijek sam cijenio svoja prirodna bogatstva i imao sam rezerve prema silikonskim implantatima. Moja namjera je krenuti u jedinstvenu kampanju koja slavi autentičnost i prihvaća prirodan pristup. Želim naglasiti da moj izgled nije promijenjen plastičnim operacijama; nego je rezultat prirodnog procesa starenja. Svaki aspekt mog izgleda, uključujući moj nos, posjeduje svoju jedinstvenu ljepotu, kao što je moj izvrsni rimski nos, koji s ponosom nazivam svojim.

Napravila sam modifikaciju usana, ali to ne spada u plastičnu operaciju. U dobi od 31 godine imam lijepo lice, što objašnjava razlike u izgledu.

Oglasi - Advertisement