U bosanskoj tradiciji pojam rodbinskih veza rasvjetljava se na sljedeći način. Ovaj tjedan svijet društvenih medija zaokupila je rasprava o obiteljskim vezama dviju starijih žena porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Njihovi pokušaji da razmrse zamršenu mrežu obiteljskih veza i odnosa pokazali su se zamršenim pothvatom. Potraga za utvrđivanjem tko je čiji, tko nosi titulu svekrva ili svekar, te zamršene veze s Fatom nisu bile uvjerljive. Dopustite mi da dodatno objasnim:

Mnogi TikTokeri su se, na tipičan balkanski način, uključili u razotkrivanje ove intrigantne misterije.

@ajla432

Dali se slažete da je svekrva?🤔#fpy #akine#matere#čoek#bio#tvoje#svekrvezet@Futi vids @Adna @Minela🇧🇦 @inelzzz @🅰️mn🅰️🤍 @hena @🧡 @🥱 @🔛🔝 @qdel.ncz @tufekćić.ba.com @🔜

♬ original sound – mirsad.kadic

 

Veliki godišnji horoskop za RIBE: Detaljna astrološka prognoza za 2024. godinu za ljubav, finansije, zdravlje

U sustavu tarota, broj 8 ima veliko značenje za nadolazeću 2024. godinu. Simbolizira prisutnost izazova i prepreka koje pojedinci moraju svladati na svojim osobnim putovanjima samootkrivanja, dopuštajući im da otkriju svoju unutarnju snagu, talente i istinske strasti u životu.

Temeljne sklonosti u astrologiji određene su položajem karmičkih čvorova unutar osi Ovan-Vaga, što rezultira formiranjem dviju putanja pomrčine: jedna se proteže od 25. ožujka do 8. travnja, a druga od 18. rujna do 17. listopada 2024. .

Prijelaz u jesen donosi fascinantan pomak jer pomrčine graciozno pomiču svoju prisutnost u kraljevstva Djevice i Riba. Ovo kozmičko kretanje pokreće transformativno razdoblje za pojedince rođene pod ovim zviježđima, kao i one pod utjecajem Ovna i Vage.

Ribe će uskoro ući u vrlo značajnu fazu u svom životu. S prisutnošću Saturna, planeta karme, u vašem znaku, zajedno s početkom pomrčina u rujnu unutar osi Riba-Djevica, važni i ponekad izazovni događaji su na horizontu. Međutim, ta će iskustva nedvojbeno utrti put neizmjernoj radosti. Ključni zahtjev je da morate preuzeti značajne odgovornosti, ozbiljno sazrijeti i odbaciti sve iluzije ili idealističke predodžbe.

Oglasi - Advertisement