Prije samo nekoliko dana, bivša supruga renomiranog trkača Formule 1 Ralfa Schumachera debitirala je na platformi za odrasle Only Fans.

Odluka Core Schumacher izazvala je velike potrese u obitelji bivše trkačice Formule 1, a njezin sin David (22) prekinuo je sve veze s njom. Čini se da njegovo nezadovoljstvo proizlazi iz njezinog ponašanja na internetu.

Trenutačno postoji nedostatak komunikacije između Davida i mene. Još jednom me je odlučio blokirati na svim platformama, nanoseći mi ogromnu bol. Kao majka, vjerujem da svaka žena u sličnoj situaciji može suosjećati s mojim osjećajima. Prošlo je više od godinu dana otkako sam ga posljednji put imao priliku vidjeti i nakratko razgovarati s njim. Imao sam sreću prisustvovati jednoj od njegovih utrka prošle godine. Činjenica da se moj sin toliko udaljio od mene nakon našeg razvoda nastavlja me duboko ranjavati. I dalje nisam siguran zašto se to dogodilo, ali ostaje izvor velike tuge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cora Schumacher (@coraschumacher)

Cora je izrazila izniman ponos i ljubav prema sinu, istaknuvši da je on njezin jedini potomak. Uvjerila ga je u svoju nepokolebljivu podršku, uvjeravajući ga da joj se može obratiti u bilo kojem trenutku, bez obzira na okolnosti.

Cora, koju njemačka javnost prepoznaje kao bivšu suprugu Ralfa Schumachera s kojim je bila u braku od 2001. do 2015. godine, višestruko je talentirana osoba koja se bavi glumom, modelingom i televizijskim predstavljanjem.

Nakon što su njezine golišave fotografije razotkrili njemački tabloidi, samo nekoliko mjeseci kasnije nije gubila vrijeme i udala se za Ralfa. Kako je njezina slava rasla, čak je imala čast pojaviti se na naslovnicama cijenjenih časopisa. Stoga joj pridruživanje web stranici za odrasle nije predstavljalo nikakve poteškoće. Nažalost, odluka njezina sina Davida da prekine vezu s njom sve je promijenila.

S otprilike dvadeset unosa dostupnih na web stranici za odrasle, mjesečna pretplata koštat će vas ukupno 26 USD, dok se godišnja pretplata može dobiti po naizgled sniženoj cijeni od 202,72 USD.

Oglasi - Advertisement