U kolovozu prošle godine rođenje prelijepog dječaka Pavla izazvalo je veliko uzbuđenje u cijeloj regiji. Lokalno stanovništvo nazivano “pravim bebom duhom”, Pavle je došao na svijet s nevjerojatnih 6,5 kilograma, što ga čini jednim od najvećih novorođenčadi ikada zabilježenih u povijesti Srbije. Kako su se približavali božićni blagdani, točnije 8. siječnja, Pavle je napunio pet mjeseci života i ne prestaje osvajati svojom ljupkom pojavom.

Pavle, beba puna radosti i neprestanog osmjeha, u razvoju nastavlja nadmašivati ​​svoje vršnjake. Unatoč većoj težini od rođenja, ostaje energičan i razigran. On je u središtu pažnje, obožavaju ga braća i sestre i obasut nevjerojatnom količinom ljubavi. Pavlova majka, Suzana Kučina, ispričala je da su mu najdraži nadimak Mrvica dale babice u gornjomilanovačkom rodilištu koje su ga rodile na svijet.
Ime Dundule brzo se udomaćilo i postalo omiljeno među ukućanima, pa tako i samom Pavlu kojemu je veliko veselje da ga zovu tim nadimkom. Pavle, treće dijete u obitelji Kučina, tijekom trudnoće majke Suzane Kučina nije se razlikovao od svoje starije braće i sestara. Iako su bili svjesni da je beba veća, nisu ni slutili da će težiti više od šest kilograma. Suzana, koja je već dvaput rodila, spomenula je kako su njezina starija djeca imala tipičnu težinu od oko 3700 grama.

Iskustvo ove razdragane mame s trećom trudnoćom bilo je vrlo slično kao i prethodne dvije. Jedina primjetna promjena bio je njezin povećani apetit za slanom hranom i lagani pad razine energije. U tom trenutku nije ni znala da su te promjene posljedica činjenice da je njezina beba bila iznimno velika. Kada je došlo vrijeme za porod, Pavlin trudovi su započeli prirodnim putem, ali je na kraju zahtijevao carski rez.

Oglasi - Advertisement