Jovana Jeremić veselo je podijelila da je od dečka Dragana Stankovića unaprijed dobila ekstravagantan novogodišnji poklon – luksuznu torbu vrijednu vrtoglavih 2500 eura.

Ona je istakla da ta torba pripada renomiranom modnom brendu “Dolče i Gabana” i istakla njen raritet, napomenuvši da niko u Srbiji nema identičan model.

Dragan mi je poklonio tu torbicu; inače, nikad ne bih potrošio tako znatnu količinu novca na jedan. To je njegov ukus u kupnji. On ga je osobno otišao i uzeo, tvrdeći da je novogodišnji dar. Zlatna “Dolče Gabana” bila je jedina u Srbiji i bio je presrećan kada mi ju je našao. Dao mi ju je za Novu godinu, a ja sam pomislio, valjda će biti još deset vrećica do sljedeće Nove godine. Jovana je potom otkrila šta ju je privuklo Draganu:
– Mora da ste izuzetno kreposna osoba. Svaki njegov aspekt me osvaja. Obožavam njegove usne, njegov pogled, njegove oči, njegovo čelo, njegova stopala, njegove nožne prste, njegova leđa – sve ih obasipam poljupcima, jer ih sve volim. Čak i kad bih pokušao prikazati čovjeka nalik Draganu, moj trud sigurno ne bi bio jasan.

Voditeljica jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji odvojila je trenutak i za razmišljanje o svojim budućim težnjama, podijelivši svoje mišljenje o braku i planovima za dalje.
Jeremićka odlučno tvrdi da će razmišljati o udaji samo za čovjeka koji joj može pružiti više od onoga što već posjeduje. Njene želje uključuju luksuznu rezidenciju na Dedinju, sa bazenom, saunom, teretanom i spa kupatilom. Svoj dom zamišlja kao samostalni svijet, grad u sebi, iz kojeg nikada ne mora otići. Jeremićka se u budućnosti planira u potpunosti posvetiti televizijskoj karijeri.

Oglasi - Advertisement