Nakon Jelene Karleuše, koja je poznata po tome što je u javnosti uvijek otvoreno pričala o svojim kolegama, ovoga puta je isto učinila kada je javno stala u odbranu Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica.

Nastupi repera često su bili predmet komentara, jer je sniman kako gađa publiku alkoholnim pićima, baca čarape i udara se patikama po glavi, ponašanje koje mnoge javne ličnosti smatraju neprikladnim. Ali ne JK.

Skandalka je istakla da Desingerica svojim nastupima ima poseban način koji njeni fanovi posebno cijene i prepoznaju, te mu je javno poslala okrutnu poruku:

– Reci šta hoćeš, ovaj lik je Trbosek! Govorim o vibraciji, energiji i sirovom pristupu. Videćete kako se publika upoznaje – napisala je diva na Instagramu.

Podsjetimo, Kaljuša se nedavno posvađala sa blic Igorom Panićem Nućijem, nakon što je ona grubo odgovorila na uvrede koje ju je uputio tokom intervjua.

– Zato nisi ni u prvih pet koje svako može da sluša, prijatelju. Hajde, pusti me, nisi pričao sa mnom mjesecima. Nikad nisam spomenuo tvoje ime. Smatrajte ovaj odgovor mojom humanitarnom pomoći vama i vašoj nepostojećoj karijeri. P.S. JK je tada na Storyju napisao da je čovjek nadimak Nući, kako bi to objasnio onima koji ne znaju ko je on.

Oglasi - Advertisement