U srijedu uveče u jednom prestoničkom restoranu dogodio se dugoočekivani susret Jelene Karleuše i Aleksandre Prijović. Bio je to trenutak koji su mnogi željno iščekivali.

Nakon što je završila snimanje, Jelena je utjehu potražila u šalici toplog čaja kako bi ublažila svoju bolest koja traje. Igrom slučaja, u istom restoranu našla se Aleksandra Prijović, osoba koju mediji povezuju s Jelenom i pozitivno i negativno.
U početku im se pogledi nisu susreli, ali kada je Prija izašla iz restorana, u vidokrug je ušla Karleuša. Iščekivanje je ispunilo zrak jer su svi očekivali okršaj ili neugodan susret. Međutim, ono što se dogodilo bio je iznenađujući obrat događaja. S najvećom pristojnošću, Prija je prišla Jeleni, toplo je pozdravila i izrazila zahvalnost na nedavnoj javnoj podršci i vodstvu.

Uskočila je sama JK i otkrila temu razgovora s mlađim suradnikom.
Karleuša je na Instagramu izrazila divljenje Priji, ženi koja joj je pristupila s punim poštovanjem i pohvalila odgoj njezine djece. Karleuša nije mogla ne primijetiti nevjerojatnu sličnost Prije s ostalim talentiranim komunikatorima poput Jelene Rozge, Dragane Mirković i Nataše Bekvalac. Nije mogla poreći ljubav koju su te dobrodušne žene imale prema njoj, iako nije mogla sasvim razumjeti što su vidjele u njezinoj divljoj osobnosti. Prijin šarmantni “mac mac” pristup potpuno je razoružao Karleušu, natjeravši je da povjeruje da bi Prija, da je muškarac, imala potpunu kontrolu nad njom. Karleuša je čak duhovito napomenula da će im kupiti Birkin torbu, čime je izrazila nepokolebljivu podršku ovim nevjerojatnim ženama.

Oglasi - Advertisement