Tijana Milentijević veliko zadovoljstvo pronalazi u ljubavnoj vezi s reperom Vukom Mobom. Nedavno je iznijela i neke detalje o njihovoj vezi, pa tako i to da određena razina ljubomore postoji, no ona je sasvim u razumnim granicama.

Tijana Em otkriva da je ljubomora česta emocija među onima kojima je stalo do druge osobe, pa tako i do nje same. Iako donekle osjeća ljubomoru, priznaje da nije pretjerano posesivna. Tijana Em također kaže da je povjerenje kamen temeljac njenog odnosa s partnerom, jer smatra da on vjeruje njoj i obrnuto. Objašnjava kako je ušla u tu vezu s njim.

Nakon što joj se Vuk javio na Instagramu, upoznali su se na jednom od njezinih nastupa. Uživali su u međusobnom društvu i započeli ljubavnu vezu. Trenutno se dobro zabavljaju i nadaju se najboljem. Iako su zajedno tek mjesec dana, stvari idu dobro. Napominje da se nije do kraja uselila u Vukovu vilu, ali tamo provodi više vremena nego u vlastitom stanu.

Iako sam fizički ostao na istom mjestu, istina je da moja druga osoba i ja provodimo dosta vremena zajedno. Velika mi je utjeha što dijelimo istu profesiju jer on razumije i pomaže mi u svakom aspektu mog posla. Njegovo ohrabrivanje da zadržim privlačan i seksi izgled nevjerojatno mi je značajno u mom poslu. Tijekom snimanja glazbenog spota bio je prisutan i nepokolebljivo me podržavao. Nikada prije nisam imala partnera poput njega, jer on pomaže ublažiti moju tjeskobu i kreativne blokade. Naprotiv, uživam u njegovom društvu i njegovo prisustvo mi mnogo znači, rekla je Tijana Milentijević.

Kad je riječ o predstojećim svadbama, ne razmišljamo puno o tome. No, moram reći da je moja svekrva izuzetna osoba.

Vjenčanje je trenutno tema o kojoj izbjegavamo razgovarati i nije nešto o čemu trenutno razmišljam. Trenutačno sam usredotočen na napredak u karijeri i stvaranje novih pjesama, a vjerujem da moj partner dijeli to mišljenje. Zadovoljni smo trenutnim stanjem sreće i prepoznajemo da za sve postoji vrijeme i mjesto. Što se tiče mog odnosa sa svekrvom, mogu reći da je pozitivan i pun poštovanja.
Ne želim previše govoriti o tome, ali mogu potvrditi da smo se upoznali i da se jako cijenimo.

Oglasi - Advertisement