Prije nekoliko godina društvenim mrežama je kružila priča da je Zuhra pravo ime Seke Aleksić, ali je pjevačica to odlučno demantovala.

Ona se javno obratila onima koji su širili laži i otkrila svoje pravo ime.

– Oprostite svim divnim ljudima na Tviteru, ja ću na jednostavan način da razgovaram sa nekim jadnicima ovde… Moram da im objasnim gde im je mesto. Tako da sam svim hejterima koji su mi pisali i izmislili da se zovem Zuhra, a ne Svetlana, rekao da su siromašni i jadni i da mi ih je iskreno žao – napisala je tada Seka

– Jadan si i nesretan kao i onaj koji je sve ovo izmislio. Neću se spuštati na tvoj nivo i vaditi izvod iz matične knjige rođenih jer je ta adresa dovoljna! Uostalom, ja sam rođen u Zvorniku, koga briga, moj rodni list je tu! Nikada se nisam stidio svoje majke, ona je muslimanskog porijekla, zove se Ibrima, moj otac je srpskog porijekla, zove se Milorad. Zato vas sve molim, dan za danom, mjesec za mjesecom, da nastavite raditi na tome da budete relevantni. Jadni ološ…ti i bikovi koji ga guraju…sreća može izliječiti čak i ovakve pacijente. Blokirano! Neću više gubiti dragocjeno vrijeme, ovo je previše! Uživam u prekrasnom vremenu i životu! – Onda je Seka Aleksić završila svoj govor.

Oglasi - Advertisement