Šejla Zonić, fenomenalna i vrlo hvaljena mlada pjevačica, ovih je dana izazvala veliku pometnju na društvenim mrežama. S njezinim izvanrednim talentom i obećavajućom budućnošću, samo je pitanje pronaći savršenu pjesmu za nju kako bi osvojila publiku na Balkanu i šire. Čak ju i njezin stric Kemal Malovčić, i sam renomirani glazbenik, ne može a da je ne obaspe riječima divljenja za njezine vrhunske izvedbe. U nastavku svakako pogledajte njezin najnoviji očaravajući nastup.

 

Šejla Zonić, bivša članica renomirane grupe Divanhana, ponovo je pokazala svoj izniman talenat sjajnim nastupom u “Zvezdama Granda”.

Pjesme “A tebe nema” Zorice Brunclik i “Moja posljednja i prva ljubav” Tereze Kesovije predivno je izvela. Posebno ju je Đorđe David obasuo velikim pohvalama.

“Ti si kandidat za kojeg kažem: ‘Da postoji zlatno dugme, ja bih ti dao odmah da ideš u finale.’ Ne postoji niko ko može da pjeva i jedan i drugi program na ovaj način”, kazao je.

“Ova rečenica mi je dodatno potvrdila da sve što radim ima itekako smisla! Hvala”, navela je Šejla.

Pjesmom “A tebe nema” je obradovala ljubitelje narodne muzike. Izašla je iz “zone komfora” te dokazala da je sposobna pjevati različite žanrove.

“Ona njima može biti mentor”, “Dokaz da se može i bez svega na izvolite, prekratkih, pretijesnih haljina, vulgarnih pokreta. Kad ona bude punila arene…”, “Bravo, Šejla! Jedinstvena, nadarena i divna… Puno sreće dalje, do pobjede”, neki su od komentara.

Podsjećamo, Šejla je nedavno odlučila odgovoriti onima koji je kritikuju zbog odluke da se takmiči u “Zvezdama Granda”.

“Ne pokušavajte me staviti u kategoriju po žanru, jeziku ili regiji, ja sam u svim kategorijama”, između ostalog je navela.

Oglasi - Advertisement