Sporovi i sukobi između supružnika trajno su neugodni, osobito kada se događaju u javnom okruženju i u prisutnosti promatrača.

Internet je preplavila viralna snimka iz prethodne emisije na kojoj se Željko Joksimović žestoko posvađao sa suprugom, cijenjenom novinarkom i urednicom Jovanom Joksimović.

Sjedeći za stolom uz renomiranog pjevača Harisa Džinovića, bračni par se našao usred snimke na kojoj Željko Joksimović povišenim tonom obavještava supruzi da se upušta u raspravu i sa Harisom i sa sobom, gotovo kao da on je orkestrirao produkciju.

@unatelevizija

U emisiji MUŠTULUK došlo je do sporečkavanja između Željka Joksimovića i Jovane Joksimović oko pevanja za stolom. Haris je reagovao i stao na stranu voditeljke. Emisija MUŠTULUK je na programu UNA TV nedeljom 21.00 u SRB i srijedom u 21.00 BIH #unatelevizija #mustuluk #zeljkojoksimovic #jovanajoksimovic

♬ original sound – UNA TELEVIZIJA

Podrugljivim tonom i podsmijehom nagovara je da počne kao da je voditeljica jutarnje emisije, neprestano govoreći u maniri voditeljice jutarnje emisije. “Hajde, kako si? Želim ti fantastičan dan”, kaže sarkastično.

Haris je uskočio kako bi ublažio napetost i podržao Jovanu dok se ona protivila, a emocije su joj bile na rubu da je preplave.

Gledatelji su bili očarani njihovom svađom, što je potaknulo kontinuirane komentare o pjevačevom javnom ponižavanju supruge i tvrdnjama da je bila na rubu plača.

“Njeno lice pokazalo je sve”, “On se stvarno loše ophodi prema njoj”, “Na njenom licu se ne bi reklo da je ovo zezanje”, “Loš odnos prema supruzi na javnom mjestu, nije džentlmen nimalo”, “Ovdje više nema ljubavi” i “Ne zaslužuje je”, neki su od brojnih komentara.

Oglasi - Advertisement