Pevačica Dunja Ilić snimala je i nastupala pre nekoliko godina, nakon čega je iznenada nestala iz vidokruga javnosti. Često se oglašava na društvenim mrežama, pričajući o svom partneru, kako danas zarađuje i problemima sa kojima se susreće.

Nije krila da je jednom bila napadnuta, ali je odrasla u bogatoj porodici sa poslugom i ličnim vozačem i “protraćila je kada sam imala 12 ili 13 godina”.

“Počeo sam polako da pijem od 12 do 13 godina, tako da se vremenom to pretvorilo u da pijem celu flašu žestokog pića dnevno”, rekao je Dunage u jednom trenutku u emisiji. “Dnevna inspiracija – Inspiracija za veče ” i dodao:

„Kada sam imala 15 godina, moj problem sa pićem se pogoršao. Moji roditelji su se kasnije razveli. Moj otac je imao potpuno nezdravu vezu, a moja majka je teško podnosila raskid. Na kraju sam imala celu kuću samo za sebe.“ „Imala sam 20 godina. godina u to vreme U godinama koje smo ziveli sa mojim deckom odvoz smeca je bio veoma zgodan.Imala sam vozaca i slugu.Nikad nisam bila u radnji pa nisam znala ni cenu najosnovnijeg namirnice”, rekla je Dunja. Sada na društvenim mrežama pokazuje da živi jednostavnim životom.

Oglasi - Advertisement