Aleksandra Nikolić, poznato reality lice, trenutno je trudna s djetetom Filipa Cara. U nedavnoj objavi rasvijetlila je izazove s kojima se susreće dok živi u drugoj jurisdikciji.

Izražavajući ogroman izazov s kojim se suočava, istaknula je tešku situaciju koja je dovela do epizoda panike.
– Nova frizura mi je jako simpatična, nemam želju vratiti se u plavo ili postati plavuša, to je sigurno. Fascinantno je kako me trudnoća čini nevjerojatno osjetljivom, čak me i komentar da su nečije trepavice ružne može rasplakati. Trudnice zahtijevaju dodatnu brigu i ljubaznost. Srećom, pronašla sam garderobu posebno dizajniranu za trudnice i već sam naručila. Do sada sam se udebljao sedam kilograma, a dok još uvijek uživam u sirovoj prehrani, trudim se smanjiti unos kruha. Nositi se s napadajima panike tijekom trudnoće bilo je teško jer lijekovi nisu opcija, ali sa zadovoljstvom mogu izvijestiti da sam postigla značajan napredak. Kasnije ću podijeliti više pojedinosti o tome. S obzirom na nezgode s kojima sam se susreo, vjerujem da bi bilo korisno da tim stručnjaka raspravi moja iskustva. Tajming moje trudnoće nije mogao biti savršeniji – objavila je Aleksandra ovu uzbudljivu vijest na svom YouTube kanalu.

Vrijedi napomenuti da Filip i Aleksandra željno iščekuju dolazak djevojčice. Unatoč izazovima njihovog prekida i kasnijim nesuglasicama, očito je da su otkrili mirno utočište.

Oglasi - Advertisement