IKEA savjetuje svim kupcima koji posjeduju tamno sivi ASKSTORM 40W USB punjač, ​​s brojem artikla 50461193, da prestanu s njegovom upotrebom i da se obrate IKEA-i za potpunu naknadu.

Tvrtka IKEA u priopćenju je istaknula svoju nepokolebljivu predanost sigurnosti objavom povlačenja tamno sivog USB punjača ASKSTORM 40W. Povlačenje je potaknuto zabrinutošću zbog mogućih opeklina i strujnih udara koji bi bili posljedica habanja kabela za napajanje.
Kao dio svog razvoja proizvoda, IKEA primjenjuje detaljan proces procjene rizika i program testiranja kako bi zajamčila usklađenost s relevantnim zakonima i standardima na tržištima na kojima se njeni proizvodi prodaju.

Ikea je najavila povlačenje tamno sivog ASKSTORM 40W USB punjača iz prodaje zbog zapažanja da produljena uporaba može dovesti do oštećenja ili loma kabela za napajanje. Omatanje kabela oko punjača ili njegovo opetovano savijanje identificirani su kao mogući uzroci. Važno je napomenuti da oštećeni kabel može uzrokovati opekline i strujni udar.
Kako biste prepoznali tamno sivi ASKSTORM 40W USB punjač, ​​jednostavno pronađite broj modela ICPSW5-40-1 na naljepnici na stražnjoj strani punjača.

Tamno sivi ASKSTORM 40W USB punjač možete vratiti u bilo koju trgovinu IKEA i dobiti potpun povrat novca. Nije potrebno dostaviti dokaz o kupnji (račun).

Za dodatne informacije posjetite www.IKEA.rs ili ih besplatno kontaktirajte na broj 011/7 555 444.

IKEA duboko žali zbog svih neugodnosti koje bi mogle nastati kao rezultat povlačenja ovog proizvoda.

Oglasi - Advertisement