Rasprave koje traju o vezi voditeljice Jovane Jeremić i bogatog poduzetnika Dragana Stankovića ne pokazuju znakove jenjavanja.

Jovana Jeremić sada je u svojoj ispovijesti otkrila dosad nepoznate podatke o svom dečku Draganu Stankoviću.
U iznenađujućem otkriću otkrila je da se poljubac dogodio na njihovom četvrtom sastanku, ispred velelepnog Hrama Svetog Save.

Sjećanje na naš prvi poljubac zauvijek će mi biti urezano u sjećanje. To se dogodilo tijekom našeg četvrtog spoja, trenutak koji je označio kraj našeg razilaženja. Dok smo se vozili oko Hrama Svetog Save, zaustavili smo se na crvenom svjetlu. Tada je nešto pokazao i uzviknuo: “Oh, pogledaj tamo.” Potaknuta znatiželjom, okrenula sam se da vidim što je privuklo njegovu pozornost, samo da bi me iznenada poljubio. U tom sam trenutku duboko u duši znala da je on čovjek kojeg sam čekala. Poljubac je bio ispunjen strašću i emocijama, šaljući valove energije koja je kolala mojim tijelom. Bio je to odlučujući trenutak, koji me natjerao da shvatim da je on taj. I sada, dok se spremam dočekati našeg sina na svijetu, mogu sa sigurnošću reći da sam ga upoznala i sa svojim bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem.
Jovana Jeremić zaključuje da ima želju da rodi dijete od muškarca kojeg voli. Čak razmišlja o mogućnosti da ima drugo dijete samo za njega. Jovana je imala priliku upoznati i Draganinog bivšeg supruga Voju te se uvjeriti u međusobno poštovanje. Voja je izrazio divljenje Draganu, opisavši ga kao izuzetnog i izrazivši izuzetno zadovoljstvo njihovim odnosom.

Oglasi - Advertisement