Novak Đoković zvanično počinje novu sezonu u Fed kupu, gde će odmeriti snage sa Olgom Danilović, Natalijom Stefanović i Hamadom Mejerdovićem koji zajedno predstavljaju Srbiju u Kupu konfederacija. U prvoj utakmici protiv kineskog tima, Noel je izašao na pozornicu, a kineski reprezentativci su održali konferenciju za novinare.

Pojavio se na sastanku i mahnuo prisutnima. Reakcija Qin Wenzhenga izazvala je senzaciju. Kada je shvatila da je to Đoković, nije mogla da izdrži. “Moj idole, ne idi, još nisam dobio tvoj potpis”, rekao je Zheng sa osmehom. U tom trenutku, njen partner Zhang Zhizhen spustio je glavu i nasmijao se.

Novak će svoj prvi meč na ovom turniru odigrati protiv Megi Čeng, pa će najverovatnije moći da pomogne svojoj sunarodnici i da joj obezbedi potpis najboljeg tenisera svih vremena. Uoči prvog grend slema u sezoni, na stazi se očekuje pravi spektakl i zabava.

Kao i prethodnih godina, Đoković je glavni favorit za osvajanje Australijan opena. Do sada je pobedio 10 puta. Mnogi se nadaju da će opet uspjeti.

Oglasi - Advertisement