GODINE SU UČINILE SVOJE, EVO KAKO DANAS IZGLEDA EZEL

0
3656

Turske serije su u posljednjem desetljeću stekle značajnu popularnost, a među njima se posebno ističe “Ezel”, serija inspirirana romanom “Grof od Monte Krista” autora Alexandrea Dumasa. Serija prikazuje priču o Omaru Ukaru, koji je nepravedno optužen i osuđen na doživotnu robiju, a kasnije se vraća kao Ezel Barjaktar, uspješan poslovni čovjek željan osvete.

Glavnu ulogu u seriji “Ezel” tumači Kenan Imirzalioglu, jedan od najpoznatijih turskih glumaca s aristokratskim korijenima. Zanimljivo je da Kenan potječe od sultana Uzun Hasana iz dinastije Ankhjunlu. Rođen u Ankari, studirao je matematiku, no 1997. godine započinje karijeru u manekenstvu, brzo osvajajući titulu najboljeg modela na svijetu. To mu otvara vrata u svijet glume gdje postaje jedna od najvećih zvijezda u Turskoj.

Kenanov rani uspjeh uključuje prijateljstvo i suradnju s legendarnim glumcem Tundželom Kurtizom, s kojim je glumio u seriji “Ezel”. Njihovo prijateljstvo proširilo se i izvan seta, a Kenanova tuga bila je duboka nakon Kurtizove smrti.

Što se tiče privatnog života, Kenan je dugo vremena držao svoje ljubavne veze podalje od očiju javnosti. Međutim, njegova prava ljubav, glumica Sina Kobal, poznata po svojim ulogama u turskim TV serijama i filmovima, nije mogla ostati neprimijećena. Par se vjenčao u svibnju 2016. godine i od tada su roditelji dvoje djece: kćerke Lalin, rođene 2020., i Lejle, koja je nedavno proslavila svoj prvi rođendan.

Nakon serije “Ezel”, Kenan je nastavio raditi na uspješnim projektima, uključujući serije “Karadaj” i “Aleph”, te brojne filmove. Od 2019. godine vodi i tursku verziju popularnog kviza “Želiš postati milioner?” Njegov aktivni Instagram profil omogućava obožavateljima širom svijeta da prate njegov život i rad, više od desetljeća nakon početka snimanja serije “Ezel”.

Oglasi - Advertisement