I dan danas Fernando Colunga, šarmantni meksički zavodnik, ne prestaje osvajati žene diljem svijeta, o čemu svjedoče njegove najnovije fotografije na kojima ponosno ističe njegovu neodoljivu privlačnost.

Fernando Colunga, meksički glumac, proslavio se svojim zapaženim nastupima u raznim televizijskim sapunicama. Među njegovim najupečatljivijim ulogama bila je ona Josea Armanda Penarreala u popularnoj “Esmeraldi”, koja je prije gotovo tri desetljeća uspješno osvojila hrvatsku publiku.

Osim zapažene uloge u nadaleko popularnoj telenoveli “Otimačica”, koja je stekla značajnu popularnost na našim prostorima, neosporno je da je glumica Gabriela Spanic ostala u lijepom sjećanju publike.

U zreloj dobi od 57 godina, Fernando i dalje zadivljuje mnoge svojim bezvremenskim izgledom, odležavajući graciozno nalik dobrom vinu.

Nakon što mu je otac preminuo od raka debelog crijeva, značajna tragedija zasjenila je njegov život. Došlo je do komplikacija s njegovim zdravljem tijekom globalne pandemije COVID-19, zbog čega bilo koji član njegove obitelji nije mogao biti prisutan u bolnici u Meksiku.

Fernando je bio prva osoba koju su liječnici kontaktirali kada su prenijeli vijest o smrti glumčeva oca.

Prema izvoru koji je upoznat sa situacijom, Fernando proživljava duboku tugu i tugu zbog svoje snažne emocionalne povezanosti s pokojnim ocem. Njegovi osjećaji ljutnje i ogorčenosti proizlaze iz činjenice da nije mogao biti uz oca tijekom njegovih posljednjih dana. Strogi protokoli primijenjeni u borbi protiv pandemije zahtijevali su kremiranje njegova oca, koji je dijelio isto ime kao i on, u odsutnosti ikakvih prisutnih. Ta je informacija u tom razdoblju podijeljena s međunarodnim medijima.

Unatoč njegovom afinitetu prema ženama, nekoć su se pojavile neutemeljene glasine koje su sugerirale da je homoseksualac. Međutim, vrijedi napomenuti da su se te glasine pokazale netočnima. Intrigantno je primijetiti da Fernando nikada nije stupio u brak i da je trenutno bez ljubavne partnerice.

Unatoč iskazivanju ljubavi prema ženama i želji da ima djecu, na kraju nije uspio ispuniti te težnje.

S filmografijom koja se može pohvaliti s više od 200 pojavljivanja u filmovima i televizijskim emisijama, ovaj glumac nastavlja krasiti ekran svojim talentom do danas. I ne samo to, već ga je časopis Glamour dvije godine zaredom proglasio najprivlačnijim glumcem, na veliko oduševljenje njegovih obožavateljica. Nadalje, vladao je kao jedan od glumaca s najvećom zaradom na svijetu.

Prije nego što je zaronio u sferu glume, bavio se raznim profesijama, uključujući građevinarstvo, prodaju automobila, barmena, pa čak se okušao i u željezariji.

Ostajući aktivan na platformama društvenih medija, posebice na Instagramu, stalno dijeli novosti o televizijskim serijama u tijeku u kojima trenutno sudjeluje.

Oglasi - Advertisement