Nakon razvoda od Vojislava Miloševića i niza neuspješnih veza, Jovana Jeremić svoju je sreću konačno pronašla uz Dragana Stankovića, uspješnog poduzetnika.

Tijekom ranijih mjeseci spomenula je izvjesnog pojedinca koji je zarobio njezinu ljubav, no ipak je odlučila njegov identitet zadržati u tajnosti. No, nakon što su u javnosti osvanule fotografije na kojima su njih dvoje zajedno, odlučila je na Instagramu predstaviti svog novog pratitelja. U nizu objava podijelila je više njihovih slika u nježnim zagrljajima i veselom plesu.
Prije toga vladala je velika znatiželja oko Jovaninog romantičnog života, ali nitko nije mogao otkriti nikakve detalje dok nije konačno otkrila detalje svoje posljednje veze.

Jovana je od samog početka bila transparentna oko činjenice da je Dragan znatno stariji od nje. Otvoreno je priznala njihovu dobnu razliku od 14 godina, što je mnoge zateklo nespremne. Naime, Stanković, rođen u kolovozu 1976., trenutno ima 48 godina, dok je Jovana krajem listopada proslavila 33. rođendan.

Osim toga, spomenula je da je Draganov najstariji sin, koji se nedavno vjenčao, pet godina mlađi od nje. Nadalje, istaknula je kako njezin partner ima i unuku, dok ona sama ima mlađeg sina koji je desetljeće mlađi od nje.
Prema Jeremićevim riječima, Stanković je ne samo pravi džentlmen, već i zrela osoba i alfa, a mnogi promatrači ističu njegov mladolik izgled iako je ušao u peto desetljeće života.

Domaćin želi graditi budućnost uz uspješnog poduzetnika.

Sjećanje na naš prvi poljubac zauvijek će mi biti urezano u sjećanje. Desilo se to na našem četvrtom sastanku, baš dok smo se vozili oko Hrama Svetog Save i zaustavili se na crvenom semaforu. U tom je trenutku nešto pokazao i uzviknuo: “Oh, pogledaj tamo!” Potaknuta znatiželjom, okrenula sam se da vidim što je privuklo njegovu pozornost, samo da bi me dočekao iznenadni, strastven poljubac. U tom sam trenutku znala da je on pravi za mene. Intenzitet naše povezanosti bio je neporeciv, dok je val energije prolazio mojim tijelom. Bio je to trenutak koji je sve učvrstio. A sada sam uzbuđena što mogu reći da očekujem njegovo dijete i čak sam ga upoznala sa svojim bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem.
– Želja mi je iznjedriti njegovo potomstvo. Nije izvan okvira mogućnosti da ću začeti drugo dijete, ali samo s muškarcem koji drži moje srce. Susreo sam ga i u prisustvu bivšeg supruga Voje. Jako se cijene, a Voja mu je iskazao divljenje rekavši da je s Draganom izvanredan i prezadovoljan – zaključila je.

Oglasi - Advertisement