Voditeljica Jovana Jeremić objavila je da je u novoj ljubavnoj vezi nakon razlaza od dugogodišnjeg partnera Vojislava Miloševića s kojim ima kćer.

Na platformi Instagram Jeremicka, inače aktivna korisnica, nedavno je postavila sliku na kojoj se drži za ruke s jednim gospodinom.

Ljubav je osjećaj potpunosti. To je puni krug koji obuhvaća sve. Sve ostalo, bilo da se radi o vrtu interesa ili izboru između dvije stvari, blijedo je u usporedbi. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj nosi skupocjeni sat, što su mnogi primijetili.
Vrijedi ponoviti da je govornica otkrila svoju trenutnu ljubavnu situaciju, otkrivši da se zaljubila u 14 godina starijeg čovjeka.

Jovana Jeremić

Da, istina je… doći ću na vjenčanje sina jednog gospodina koji ima važno mjesto u mom životu. On je 14 godina stariji od mene i sretna sam što sam konačno našla partnera. Međutim, još nisam spreman javno iznositi te podatke jer je to moja ovlast. Kad sam zaljubljen u nekoga, on postaje nukleus mog postojanja i sve ostalo se vrti oko njega. Ovaj čovjek je već pokazao svoju ljubaznost i odanost prema meni, dokazavši se kao pravi skrbnik i mnogo više od bilo kojeg od mojih prethodnih partnera. U emisiji “Premijera” voditeljka je otkrila da do sada nije srela muškarca koji je jači od sebe.

Oglasi - Advertisement