Enis Bešlagić nedavno je gostovao u HRT-ovoj emisiji “Knjazalište”. Tijekom serije prihvatio je ulogu koju smatra najizazovnijom u dosadašnjoj karijeri: živjeti kao žena cijeli dan.

Emitiranje programa planirano je za sljedeći ponedjeljak. Objava objavljena na društvenim mrežama predstavlja bh. glumca u nizu zahtjevnih okolnosti.

Enis je snimljena na filmu u sportskoj dvorani kako trči na traci s lažnim grudima i našminkana. Jedan od ciljeva ove snimke bio je pokazati iskustvo trčanja s velikim grudima dok vas promatra mnoštvo muških pogleda.

Video pogledajte na linku ispod:

KNJAZALIŠTE | Enis Bešlagić kao žena – HRT 1, ponedjeljak 27.11. u 20.15 – YouTube

Enis se dok je trčao našalio, pozivajući sve da odu. Njegove su riječi bile: “Napravite mjesta, dolazi žena s širokim grudima.

U drugom spotu Bešlagić tumači lik supruge, majke i kraljice, prikazujući iskustvo menstrualnih bolova i načine na koje se s njima nosi.

Video pogledajte na linku ispod:

Ne propustite novu epizodu #Knjazaliste, u kojoj ćete vidjeti kako se … | TikTok

Enis je dao izjavu nakon što je prošao kroz bol koju žene podnose svakog mjeseca: “Kad bi žene dobile moć da vladaju, dovele bi do našeg uništenja.

Enis je pokušao razne aktivnosti u epizodi, uključujući ali ne ograničavajući se na depilaciju voskom, čupanje obrva i konzumiranje neobičnih kombinacija hrane povezanih s trudnoćom.

Video pogledajte na linku ispod:

Knjazalište: Enis Bešlagić kao žena, majka, kraljica Nosi štikle i gru… | TikTok

Osim toga, bosanskohercegovačkom glumcu dodijeljeno je nekoliko obaveza koje su često povezane sa ženskim kućanskim obavezama, poput pranja rublja, pripreme obroka i održavanja urednog životnog prostora.

Oglasi - Advertisement