Kurje oko, poznato i kao clavus, predstavlja zadebljanje kože koje se najčešće javlja na stopalima, naročito u predelu malih prstiju. Karakteriše ga tvrdo središte koje može izazvati bol, posebno pri nošenju cipela zbog pritiska i trenja.

Osim na prstima, kurje oko može se pojaviti i na drugim delovima stopala, uključujući petu i taban. Među brojnim prirodnim metodama za njegovo uklanjanje, izdvajamo jedan posebno efikasan i jednostavan recept.

Tajna ovog recepta leži u upotrebi čuvarkuće, biljke poznate po svojim lekovitim svojstvima. Čuvarkuća je veoma otporna i lako se uzgaja, često je nalazimo na stenama, zidovima, ili u domaćem uzgoju u saksijama i loncima.

Da biste primenili ovaj tretman, potrebno je da na kurje oko stavite list čuvarkuće i prekrijete ga flasterom. Ova jednostavna metoda može dovesti do vidljivog poboljšanja ili potpunog nestanka kurjeg oka u periodu od samo 1 do 3 dana.

Ovaj prirodni pristup lečenja kurjeg oka je jednostavan, pristupačan i može biti veoma efikasan, bez potrebe za skupim tretmanima ili hirurškim zahvatima.

Oglasi - Advertisement