Zdravko Čolić bio je uvaženi gost Dininog koncerta.

Čim je Dino počeo izvoditi svoju pjesmu “A šta imam ja od tog”, odmah je nakon prvog refrena pozvao kolegu Zdravka Čolića da mu se pridruži na pozornici.

Arena je odjekivala od gromoglasnog pljeska publike koja je ustajala na noge uz ovacije. Merlin, izvođač, iskoristio je ovu priliku da s okupljenima podijeli osobnu anegdotu. Ispričao je kako je u mladosti bio na koncertu kolege i kako je bio zadivljen njegovim talentom, osjećaj koji se održao sve ove godine kasnije.

Nakon toga, Čola je otpjevao dio pjesme prije izlaska s pozornice. Publika je bila toliko očarana izvedbom da je eruptirala u entuzijastične klice i vrištanje, koji su odjekivali cijelom dvoranom.

Video pogledajte na linku ispod

Zdravko Čolić Merlinov gost iznenađenja (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=seYSN2t_s7A

 

HOROSKOP

U nadolazećoj 2024. godini tri su pozitivna znaka za koje se vjeruje da donose sreću, ljubav i mir. Prema astrološkim predviđanjima, svemir se usklađuje kako bi iznio samo lijepa i pozitivna iskustva za one koji ih prihvaćaju. Ove osobe možda konačno mogu živjeti svoje živote na način na koji su oduvijek željele.

Kako se godina bliži kraju, životi horoskopskih znakova će doživjeti brojne promjene. Život, kakvog poznajemo, često je prepun neočekivanih zaokreta, u kojima se moramo naučiti fino snalaziti. Svemir ima način bacanja krivulja na naš način, a na nama je da ih maksimalno iskoristimo.

Svaki pojedinac doživljava prekretnice u svom životu koje mogu duboko promijeniti njegovo biće. Posebno je ova godina po mnogo čemu jedinstvena. Kako se približavamo kraju godine, tri horoskopska znaka proći će kroz značajne transformacije koje će ih učiniti neprepoznatljivima u odnosu na prijašnje sebe. Ove će promjene biti toliko duboke da neće prenijeti svoje staro ja u sljedeću 2024. godinu.

Lav

U nadolazećim danima, Lavovi će biti uključeni u pozitivnu transformaciju u svakom aspektu svog postojanja. Moguće je da ćete osjećati dosadu u životu jer vas drugi počinju iritirati, a vaš posao postaje izvor stresa. Međutim, početkom lipnja sve će se dramatično promijeniti i ovo je idealan trenutak da napravite značajne promjene u svom životu.

Nemojte dopustiti da manje prepreke ometaju vaš napredak, jer će se činiti trivijalnim u usporedbi s postignućima koja ćete postići. Očekujte vrijeme ekspanzije i zadovoljavajućih iskustava koja su pred vama. Bit ćete svjedoci značajnog napretka u svom razvoju, koji većinom proizlazi iz vaših prethodnih nastojanja. Vaša će rezidencija imati veliki značaj i nuditi brojne mogućnosti koje možete iskoristiti.

Područje profesionalnog rada u posljednje je vrijeme doživjelo značajan rast, a očekuje se da će se taj trend nastaviti iu bliskoj budućnosti. Ovo predstavlja izvrsnu priliku za pojedince da unaprijede svoju karijeru i naprave korake u svom odabranom profesionalnom području.

Jarac

Osobe rođene u ovom astrološkom znaku poznate su po svom realističnom pristupu planiranju, no također ih motiviraju promjene i izazov pomicanja vlastitih granica. Prema rasporedu zvijezda, do kraja godine očekuju ih uspjeh u karijeri i financijska stabilnost. Kako bi to postigli, moraju biti hrabri i spremni preuzeti rizike kada im se pruži privlačna poslovna perspektiva.

Kada razmišljaju o svojim postignućima, činit će to s osjećajem zadovoljstva i napretka prema boljoj budućnosti. Sada je povoljan trenutak da istraže nove horizonte, bilo kroz slobodnu aktivnost ili dopunski posao, povećaju svoju zaradu i ostvare svoje interese. Jarci, ne dopustite da vas bilo kakva sumnja u sebe odvrati od stremljenja prema vašim težnjama. Radije vjerujte u svoje sposobnosti i svemir koji će popločati put prema uspjehu.

Vodenjak

Za Vodenjaka je posao izvor užitka i ispunjenja, za razliku od većine pojedinaca koji željno očekuju pauze od svojih obaveza. Ipak, postoji osjećaj da nešto nedostaje, da simfonija života još nije dovršena.

Budite spremni na susret s nekim novim tko će imati pozitivan utjecaj na vaš život i donijeti vam nešto za čim ste čeznuli. Ovo iskustvo će vas natjerati da se preselite u uzbudljivije okruženje. Vaša reputacija vas prethodi kao nekoga tko daje prednost potrebama drugih nad svojima.

Kako se sljedeći tjedni budu približavali, konačno ćete imati priliku dati prioritet vlastitoj dobrobiti i težiti svojim ciljevima i težnjama. Važno je razmisliti o tome što vam uistinu donosi radost, jer će se pojaviti bezbrojne prilike da svoje težnje pretvorite u stvarnost. Pouzdaj se da ćeš biti izvrstan planer i vođa vlastitog života, osiguravajući da nastaviš ići prema uspjehu.

Oglasi - Advertisement