Pjevačica Dara Bubamara 2009. godine dočekala je sina Kostu sa bivšim suprugom Milanom Kesićem. Nedavno je na dječakovom Instagram profilu osvanuo video koji je mnoge zabrinuo.

Konkretno, tu je bio 15-godišnjak po imenu Kosta koji je u svojoj priči na društvenim mrežama ispričao iskustvo vožnje automobila, popraćeno zvukom glazbe u pozadini. Pjevačica je pojasnila da vozilom nije upravljao njen sin, već njen prijatelj Kosta, koji je punoljetan i ima važeću vozačku dozvolu.
U dobi od 13 godina, pjevačica je podijelila iznenađujuće informacije o svom sinu, uhvativši sve nespremne. Na pitanje da li sinu daje džeparac, Dara Bubamara je zaprepastila sve otkrivši da njen 13-godišnji sin Kosta sam zarađuje.

Pjevačica je zatim spomenula naizgled nevjerojatnu, ali istinitu činjenicu da joj je Kosta poslao poruku u kojoj ju je obavijestio o svom impresivnom uspjehu da je kroz igre zaradio 390 dolara. Nadalje je izrazio namjeru da iznos prebaci na njezinu karticu, a ona se srdačno zahvalila sinu na ovoj lijepoj gesti.

Skrećemo vam pažnju da je pjevačica ranije spomenula da je sina Kostu upisala u školu engleskog jezika.

Ispunjen sam neizmjernom radošću u vezi s ovim pitanjem, budući da je on nevjerojatno upućen i dobro obrazovan pojedinac. Međutim, žalosti me što je odlučio ne pokazati svoju briljantnost, sprječavajući tako druge da svjedoče njegovoj izvanrednoj inteligenciji. U brojnim mi je prilikama rekao: “Majko, ti si slična družici.” To je karakteristično za nekoga tko posjeduje vječni mladenački duh, kako je ispričala u ekskluzivnom intervjuu.
Svake godine Dara daje iznos od 5000 eura za školovanje svog sina u školi.

Dijete Pevačice upisano je u najcjenjeniju privatnu osnovnu školu u Novom Sadu, za koju je godišnja školarina 5000 eura. O raskoši ove ustanove svjedoči posjedovanje teniskih, košarkaških i nogometnih terena. Štoviše, može se pohvaliti namjenskim objektom za fizičke aktivnosti, vrhunskom kuhinjom, tehnološki naprednim učionicama, pa čak i medicinskim stručnjakom na licu mjesta.

U cijenu je uključen sveobuhvatan paket koji obuhvaća cjelodnevnu nastavu od 8 do 16 sati, što profesorima i studentima omogućuje da se uključe u suradničko učenje izvan redovne nastave.

U cijenu je uključen doručak, voćni međuobrok, ručak i slatki međuobrok. Škola nudi četiri različita jelovnika posebno osmišljena za djecu, a jedan od njih sadrži tradicionalno rusko jelo boršč i osvježavajući voćni sok za ručak.

Oglasi - Advertisement