Jani je poznat po stvaranju dobre vibracije gdje god se pojavi, ali u posljednje vrijeme ima tendenciju da radi neočekivano. Pevačica je naizmjence ljubila svog kolegu u usta, što nije prošlo nezapaženo.

Uživajući u zabavnoj i ludoj atmosferi domaće muzike, tokom privatne proslave dogodio se jedan incident koji je snimljen kamerama. Borko je izvadio novac iz džepa i pružio ga Daniji, a Trajković mu je prišao da se zahvali i poljubio ga u usta. Njih dvoje su pali od smijeha, a zatim su se zagrlili i poljubili.

Ovo nije prvi put da Dani poljubi svoju koleginicu. Nedavno su pevač i njegova supruga Slađa proslavili punoletstvo svoje ćerke, na događaju kojem su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, među kojima i Ako Pejović. Kada je Ako prišao mikrofonu, njegov izbor pjesme posebno je “pogodio” ponosnog oca. Dok je Akko pevao “I Owe You Everything”, Jani ga je zagrlila, povukla prema sebi i poljubila u usta. Arko Pejović se nasmijao i rekao “Ja sam budala”, pa je Dani počeo da objašnjava da je samo “dodirnuo usne”.

Oglasi - Advertisement