Javnost uporno šokira kontroverzni reper Kanye West koji ne prestaje iznenaditi svojim nekonvencionalnim postupcima, a posljednja je otkriće njegovih protetskih implantata od titana.

Prema insajderima koji su otkrili informaciju britanskom tabloidu Daily Mail, Kanye je osobno izradio proteze, a šuška se da su nevjerojatne vrijednosti, premašujući čak i cijenu dijamanata.

Doktor Thomas Connelly s Beverly Hillsa izveo je ugradnju jedinstvenog kirurškog modela, poznatog samo Kanyeu, nazvanog implantat. Cijena ovog revolucionarnog postupka iznosi oko 850.000 dolara.

Izvor Kanyeove kreativne vizije za svježu estetiku može se pratiti unazad do ikonične ličnosti “Ralje” u poznatim filmovima o Jamesu Bondu, koju tumači talentirani Richard Kiel. Ovaj je lik nadaleko poznat po svom visokom stasu od 2,18 metara i prepoznatljivom nizu metalnih zuba.

Stomatolog je izrazio oduševljenje svakim aspektom suradnje, istaknuvši zadovoljstvo koje je doživio u cijelom procesu. Prema Daily Mailu, Westova umjetnička vizija nadilazi granice stomatološkog napretka. Zanimljivo, Kanye je 2010. godine izjavio da je svoje donje zube zamijenio kombinacijom dijamanata i zlata, objasnivši da je takav izbor uobičajen za nekoga njegova statusa rock zvijezde.

Oglasi - Advertisement