U raspravi o Cediju ključno je prepoznati raznolik raspon perspektiva koje ga okružuju. Iako je nekoć bio široko cijenjen, njegova je popularnost postupno opala, što je rezultiralo pomakom u kolektivnom osjećaju prema njemu.

Poput mnogih javnih osoba, čini se da je ovaj vrlo popularni političar doživio pad podrške, vjerojatno zbog povećane medijske pozornosti i povećanog nadzora javnosti.

Čeda i Jelena njegovali su snažnu i postojanu vezu tijekom mnogih godina, što je rezultiralo divnim dodavanjem četvero djece u njihove živote. Prisjetimo se sada drage obiteljske fotografije snimljene u prošlim vremenima.

Dajući imena svojoj djeci, odlučio se za kombinaciju tradicionalnih domaćih i engleskih imena, na iznenađenje mnogih. Tako njegova djeca nose imena: Angelija Faith, Jana Hart, Zora Fey i Mihajlo Life.

Nekonvencionalan izbor imena podigao je prašinu i javnosti i izazvao kritike onih koji su dovodili u pitanje njegovu “zdravu pamet”, optužujući ga da obeščašćuje crkvu i da je sigurno bio na nečemu kad je djeci davao imena. Šta vi mislite o ovome? Da li vam se sviđaju imena?

Oglasi - Advertisement