Prošle sedmice na društvenim mrežama osvanula je fotografija serijskog silovatelja Igora Miloševića, koji je pušten u aprilu 2023. godine nakon što je odslužio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog zločina. Pronađen je kako stoji u blizini škole u Vlači u Beogradu, a danas je uhapšen zbog droge kod sebe.

On je uhapšen tokom akcije u policijskoj stanici Beograd Vraca i Prvom osnovnom tužilaštvu, a kod njega je pronađena droga. Nakon isteka maksimalnog zadržavanja od 48 sati, njemu će se suditi pred nadležnim tužilaštvom za krivično djelo neovlašteno držanje opojnih droga.

Kako se navodi na društvenim mrežama, proveo je nekoliko dana u blizini Frachine škole i čak je nosio šešir i naočare kako bi se maskirao. Sudeći po komentarima, nosio je ranac u kojem je nosilo žensko dijete sve dok ga nisu “napali” zabrinuti roditelji i građani koji su se tu zatekli u tom trenutku.

“15. decembra oko 12.00 časova u blizini škole pronađen je serijski silovatelj Igor Milošević koji je visio ispred kante za otpatke i buljio u ulaz u školu. Znate, ja ne znam kako da napiši ovako nesto.Ovo je prvi put da se osecam nelagodno i zabrinuto.Nosi devojcinski roze ranac!Vjerovatno je to njegova strategija da ne privlaci paznju.Policija treba da ga poseti i pita ga za ranac koji nosi sta da li je radio na porti škole? “Da li čeka svoju decu ili dolazi da se igra?” ! Ako on dođe da se igra, idemo i mi”, napisala je izbezumljena majka deteta koje ide u školu.

Ko je Igor Milošević?
Igor Milošević je ponavljač od 14. godine. 1992. godine napao je devet žena, od kojih je četiri silovao. Pušten je 2001. godine, ali nije “preobraćen” i tako je samo mjesec dana nakon oslobođenja ponovo napao i silovao jednu ženu i počinio osam krađa. Potom je osuđen na deset godina zatvora i pušten nakon pet i po godina, ali je ubrzo ponovo u zatvoru 2007. nakon što je silovao radnicu i opljačkao je u jednom beogradskom butiku.

Potom je počinio još nekoliko krađa i uhapšen je nakon višednevne potrage. Veći dio života proveo je u zatvoru, a oslobođen je u septembru prošle godine.

„Naknadno je uhapšen zbog ugrožavanja bezbednosti, ali ga je Prvi osnovni sud u Beogradu u aprilu oslobodio, tako da je od tada na slobodi“, priseća se izvor.

Oglasi - Advertisement