Prije 15 godina šokantna svađa Cece i Mire Škorića zaprepastila je javnost. Iznenadni prekid komunikacije između ovih cjeloživotnih prijatelja, koji su uvijek stajali jedni uz druge i bili neraskidivo povezani, u početku je bio zbunjujući.

Prestanak njihovih javnih izlazaka i prekid međusobnih posjećivanja stanova bili su evidentni. Novinari su, unatoč neodređenim objašnjenjima o pogoršanju odnosa i naizgled mirnom razvodu, ustrajali u potrazi za preciznim informacijama ili su u najmanju ruku uspjeli prikupiti saznanja od svojih poznanika kako bi razotkrili istinu.

Prema riječima osobe od povjerenja koja je insajder upoznata sa situacijom, otkrilo se da je Ceca bila ta koja je ugrozila vezu tako što je neprestano negativno govorila o Miri u prisustvu njihovih zajedničkih prijatelja. Ovo otkriće navelo je Miru da se kasnije distancira od njihovih društvenih veza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)


No, ima i onih koji tvrde da je do problema došlo zbog navodnog Škorićevog prioriteta njezinog ljubavnog partnera, što je dovelo do zanemarivanja njihovog prijateljstva. Vrijedno je istaknuti da je Ceca naveden kao prijateljica, što bi moglo implicirati njihovu povezanost.

Oglasi - Advertisement