Brad Pitt je cijenjen i dobro cijenjen u Hollywoodu; međutim, njegova obitelj ima drugačije mišljenje o njemu. Nakon teških optužbi bivše supruge Angeline Jolie o ponašanju prema njoj i njihovoj djeci, jedna od njihovih kćeri odlučila se odreći očevog prezimena, dok je njihov sin Pax prije nekoliko godina na Instagramu podijelio poruku za “Dan očeva”. u kojem je glumca nazvao “najgorim ocem na svijetu.

“Pretvorio si živote mojih najbližih u konstantan pakao. Možeš sebi i svetu da govoriš šta god želiš, ali istina će jednog dana isplivati na video. Srećan Dan očeva, ti je*ebo ljudsko biće”, napisao je Paks 2020. godine. Kada je poruka sa privatnog profila nekoliko godina kasnije dospela u javnost, naročito posle Paksovog opisa karaktera Breda Pita zbog kojeg su se, kako tvrdi, “njegova najmlađa deca tresla od straha” izbor blizak glumcu je dao izjavu za britanski “The Sun”.

Prema izvoru, medijski prikaz Brada kao negativne osobe izvor je frustracija jer je daleko od istine. Izvor je također otkrio da Pete duboko poštuje svoju djecu, ali njegova šutnja o tome mnogo govori jer je odlučio zadržati dostojanstven stav u sadašnjoj nevolji.

Godine 2007. Angelina Jolie usvojila je Paxa iz sirotišta u Vijetnamu pod nazivom “Ho Chi Minh”. U trenutku posvojenja imao je tri godine i bio je smješten u sirotište zbog odvajanja od majke koja se borila s ovisnošću o heroinu.

Nakon razvoda Brada Pitta i Angeline Jolie 2016. godine, djeca su ostala pod skrbništvom glumice. Ova odluka je donesena zbog prijavljenih napetosti između Pitta i njihovog najstarijeg sina Maddoxa tijekom leta.

Kako to već biva, Pitov odnos s Paksom bio je prepun problema.

 

Oglasi - Advertisement