Pjevač Haris Džinović i modna dizajnerica Melina Džinović odlučili su da se razvedu nakon 22 godine ljubavi.

Važili su za jedan od najskladnijih parova u emisiji, pa je vest o njihovom razvodu šokirala sve. Njih dvoje su započeli vezu 2002. godine, a nakon braka dobili su sina Jane i kćer Dinu, a nakon 12 godina zajedničkog života njihova ljubav je konačno ušla u bračnu dvoranu.

Na početku veze njih dvoje su nailazili na velike prepreke zbog ogromne razlike u godinama. Kako je Haris 30 godina starija od Meline, njeni roditelji su branili njihovu vezu, ali su je ignorisali.

Sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija s početka njihove veze, tačnije iz vremena rođenja njihovog prvog djeteta, nasljednice Gine. Iako Haris od tada ne izgleda mnogo drugačije, Melina izgleda mnogo drugačije.

Otkrila je da je prije Harrisa živjela potpuno drugačijim životom.

– Prije nego što sam upoznala Harija, bila sam fokusirana samo na školu, putovanja i ispite. Volim porodična okupljanja, dobre filmove i dobre knjige. Prekretnica je nastupila kada sam imala dvadeset dvije godine, kada sam se udala za njega i dobila dijete. Sada živim slobodnim životom bez ograničenja i uvijek pitam Harija sve, čak i ako mogu da izađem, što on smatra urnebesnim. Živim život koji je on stvorio za mene, što je sve čemu se samo može nadati – rekla je tada Melina za Story.

Tada je priznala da je bila ljubomorna i da ga je redovno proveravala.

– Ja sam kao pravi psihopata i sada se stidim što sam ga varala prve 3 godine našeg braka. Provjerio sam njegov telefon, kreditne kartice i postavio trik pitanja koja su mu bila smiješna i mislila sam da sam pametna. Sada mislim da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali pošto ga tri godine nisam uhvatila da vara, odlučila sam da prekinem i ljubomora je nestala – rekla je ona.

Oglasi - Advertisement