Nakon prometne nesreće u Makedoniji, glas je digao i glazbenik Đorđe David.

U obraćanju medijima dao je sljedeću izjavu:

Doista, istina je da se sinoć dogodio incident svega 3 kilometra od granice s Makedonijom. Kako se doznaje, mlada žena i njezin suradnik udaljili su se s mjesta gdje su se nalazili i skrenuli na autocestu u suprotnom smjeru. Tragično, dok se vozila protiv toka prometa, žena se frontalno sudarila s drugim vozilom. Uslijed ovog sudara vozač automobila s kojim se sudarila zadobio je teške tjelesne ozljede i trenutno se bori za život, dok je njegova suputnica zadobila lakše ozljede. Žena koja je odgovorna za nesreću je sama zadobila ozljede, ali nisu u životnoj opasnosti. Zapanjujuće, njezin je suputnik iz incidenta izašao neozlijeđen – otkrio je Đorđe, koji nastavlja s više detalja.

Nakon nesreće obojica su ostala na autocesti, jedan je zauzeo lijevu, a drugi desnu traku. Otprilike minutu i pol kasnije susreo sam ih vozeći brzinom označenom znakom za autocestu i frontalno se sudario s njima. Moje vozilo udarilo je osobu koja je hodala autocestom. Magla me natjerala da upalim duga svjetla, no prošla je tek sekunda prije nego što sam se sudario s pješakinjom na cesti. Udarac je bio toliko snažan da sam skrenuo s autoceste i zaustavio se u grmlju. Srećom, vozio sam čvrst auto; inače bi ishod mogao biti mnogo strašniji. Ovu priču ispričao je glazbenik, prenosi Grand.

Kako neslužbeno doznaje Blic, djevojka je greškom ušla na autoput idući u pogrešnom smjeru i sudarila se s drugim vozilom. Zbog toga su oba automobila ostala zaglavljena nasred ceste. Zbog magle i nepostojanja farova i bilo kakvih vidljivih oznaka, u njih se nenamjerno zabio Đorđe David.

Tragično, žena koja je izgubila život stajala je pored automobila kada ju je udario pjevač, dok se drugi vozač sada bori za preživljavanje.

Automobil Đorđa Davida pretrpio je veliku štetu, potpuno uništen, dok je on sam zadobio posjekotine po šaci.

Đorđe David podvrgnut je alkotestiranju kojim je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola.

Oglasi - Advertisement