U trećoj sezoni originalne HBO-ove serije “Beli Lotus”, nagrađene Emmyjem, glume su srpska filmska i televizijska zvezda Miloš Biković, novopečeni otac, i Kristijan Fridel), Morgan O’Rajli, Lek Piter Vardi i Šalini Pirs.

Snimanje nove sezone trebalo bi da počne u februaru na ostrvima Koh Samui i Phuket, kao i u Bangkoku na Tajlandu, a pratiće i nova grupa gostiju u čuveno letovalište “White Lotus”. Ranije najavljene glumačke ekipe su i Leslie Bibb, Carey Coon, Dom Hettrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Na Tasha Rothwell i Tammy Taptingtone.

Prva sezona, koja je premijerno prikazana u julu 2021., a smještena je na Havajima, nominirana je za 20 nagrada Emmy u 13 kategorija i osvojila je 10 pobjeda. Druga sezona, smještena na Siciliji, emitira se u decembru 2022. godine i nominirana je za 23 nagrade Emmy, uključujući izvanrednu dramsku seriju. Druga sezona je do sada osvojila četiri nagrade Emmy za kreativnu umjetnost uoči dodjele Emmy nagrada 15. januara 2024.

Seriju je kreirao, napisao i režirao Mike White, koji je izvršni producent zajedno sa Davidom Bernardom i Markom Kamineom.

Oglasi - Advertisement