Aktualni predsjednik Sjedinjenih Država Joe Biden nedavno je obilježio 81. rođendan. Društvenim mrežama kruži njegova slika kako stoji pokraj torte, što je rezultiralo obiljem duhovitih komentara i memeova.

Biden je fotografiran sa smiješkom na licu, kako stoji pored torte ukrašene 81 gorućom svjećicom. Kao rezultat velike koncentracije svijeća u ograničenom prostoru, one su se spojile u jedan veliki plamen.

Tema šale američkog predsjednika nije bila ništa drugo nego ovo.
U odgovoru na rođendanske želje, pojedinac je izrazio zahvalnost, navodeći “Hvala svima na rođendanskim željama.” U opisu su se nastavili šaliti kako je svake godine sve manje mjesta za svjećice na rođendanskoj torti, posebno spomenuvši njihov 146. rođendan. Sljedbenici pojedinca brzo su se pridružili i podijelili vlastita razmišljanja u odjeljku s komentarima.

C. J. Molloy on X: “Joe Biden’s birthday cake. 😂😂😂 https://t.co/2Wl3DiXJEr” / X (twitter.com)

Na X platformi nizali su se komentari i reakcije na šalu na račun njegovih godina. Neki su sugerirali da bi osoba odgovorna za šalu trebala dobiti povišicu. Bilo je i komentara koji su postavljali pitanje predstavlja li torta točno Ameriku u njezinom trenutnom stanju. Osim toga, neki su ljudi preporučili da se pomoćniku za društvene mreže odgovornom za radno mjesto treba dati povišica. Na kraju, pojavili su se i komentari koji izgled torte uspoređuju s njegovom konačnom sudbinom.

Valja napomenuti da trenutno Joe Biden nosi titulu najstarijeg predsjednika u povijesti Sjedinjenih Država. Uz to, ako bi dobio drugi mandat, što priželjkuje, imao bi 86 godina po odlasku iz Bijele kuće.

Oglasi - Advertisement