Luka je izrazio iščekivanje i uzbuđenje zbog skorog susreta s Barbarom, istaknuvši njezin izuzetan talent. Priznao je da će to biti nezaboravna večer.

Ime “Luka Crepuljarević” ističe se kao jedinstven i osebujan identitet.
Najveća mu je želja bila da ima priliku upoznati Barbaru Bobak, omiljenog idola mlađe generacije.

U znak svog zadovoljstva, ponosno je otišao na Instagram kako bi podijelio fotografiju njih dvoje za večerom, uhvativši njihove radosne osmijehe i slavljeničku zdravicu.

Sada je vrijeme da upoznam izvanrednu osobu, posebno nekoga tako talentiranog kao što je Barbara. Bez sumnje, bit će ovo večer za pamćenje. Ove riječi stajale su u opisu fotografije, a sama pjevačica objavila je istu fotografiju uz natpis “Legenda”.

Zanimljivo, Luka je pobrao divljenje brojnih pojedinaca zbog svog jedinstvenog pristupa odgoju, koji je uključivao druženje s kravama i ovcama. Na kraju je donio odluku da se preseli u kuću svoje bake u Semegnjevu.

U jednom konkretnom slučaju otkrio je da mu je financijska potpora dolazila od raznih pojedinaca, uključujući Slobodu Mićalović, Miloša Bikovića i brojne druge. Posebno je zahvalio pjevaču Nikoli Rokviću na pomoći u tom smislu.

Luka je u razgovoru za “Blic dan” izrazio zahvalnost Nikoli što mu je pružio novčanu pomoć, iako takvu pomoć nikada nije tražio niti tražio. Luka je istaknuo koliko je važno odati priznanje Nikolinoj velikodušnosti i zahvalio mu na inzistiranju na pružanju podrške.

Oglasi - Advertisement