Rijaliti zvezde, zvezde u usponu, bivši reprezentativci Srbije… samo su neke od lepotica koje zarađuju na platformi Onlifens za odrasle.

Anđela Veštica, koju smo imali prilike da vidimo u rijalitiju kao gost emisije Ognjena Amidžića, otkrila je da je zahvaljujući ovom poslu kupila stan u Beogradu za 300 hiljada evra.

U to vrijeme, Angela je otkrila da je najveći profit koji je ikada ostvarila na poslu iznosio 42.000 eura.

“Onlifens ima 2 miliona korisnika i u Srbiji je to tabu tema, to nije uobičajena i normalna stvar. Ja se bavim prodajom svojih intimnih fotografija i videa. Kao i na Instagramu, samo ovde imate PLAĆENU MJESEČNU ČLANARU” Ne želim da pričam o konkurenciji, ali definitivno imam najviše pratilaca. Nedavno sam kupila stan za 300.000 evra”, rekla je tada Anđela.

Stanija Dobrojević je rekla da ne želi da navodi cifre, ali je otkrila i da je “mala za milion”.

“Onlifens mi je doneo više prihoda nego što sam mogao da zamislim. To nije moj glavni izvor prihoda, ali je jedan od najvećih. Sada imam oko 92 “gosta” na svom kanalu, koji uključuje klipove i seksi fotografije. milion, ali broj sada nije bitan jer je za neke takav prihod samo pojam”, rekla je Stania lokalnim medijima.

Mnoge je iznenadila vest da je bivša srpska košarkašica Milica Dabović odlučila da napravi profil na platformi, gde je za samo mesec dana stekla hiljade pratilaca. Trenutno ima preko 9.000 pratilaca, a pretplata na njen profil košta 15 dolara.

“Volim da slikam i ponosna sam na svoje telo. Ceo život treniram i ovo je moj dugoročni projekat. Volim kako izgledam sa 40 godina, zašto to ne bih pokazao drugima. Zasnovat ću to na osnovu toga koliko ljudi plaćaju novac, koliko muzike za pokazivanje dijelova tijela.”

Zvezda Maca Diskrecija ranije je pokazivala svoju figuru “za j” u brojnim rijaliti programima, a sada je odlučila da unovči na Onlifensu.

“Ja sam u prvih pet najuspješnijih djevojaka na svijetu po zaradi. Nema ništa loše u tome. Ne želim da se hvalim brojevima, ali pošto je ovo legitiman posao, mogu slobodno reći da sam svaki. Mjesečna primanja su više od 5.000 eura. Dovoljno je da ostvarim neke svoje želje i snove.”

Nataša Šavija je svoju zaradu iskoristila za kupovinu placa, a zatim i za izgradnju kuće u Novom Sadu, dok je Ava Karabatić ranije rekla da joj je „Žao nam je što iznos pretplate ne može da pređe 5000 dinara, jer će kao bivša Playboyeva zečica odgajati 500 američkih dolara.

Oglasi - Advertisement