Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica večeras će prvi put stati pred zagrebačku publiku i odraditi prvi od pet rasprodanih koncerata u zagrebačkoj Areni. Aleksandra Prijović postala je fenomen u regionu, pa je nakon tri fantastična koncerta u Beogradu nastavila da puni zagrebačke koncertne dvorane.

Njena popularnost i brzina prodaje karata za do pet koncerata u glavnom gradu Hrvatske podijelili su domaću javnost. Neki su bili iznenađeni, neki su komentarisali da nikada nisu čuli za pjevačicu, a da se o njoj priča u TV emisijama i na univerzitetima u susjednim zemljama.

Ipak, podaci govore više od bilo kakvog komentara, a to će reći da je Aleksandar, ako je moguće, čak popularniji u Hrvatskoj nego u Srbiji. Pjevačica je stigla spremna da posjetiteljima pruži nezaboravno iskustvo i sada je objavila prve fotografije iz zagrebačke Arene.

Prija je na sceni pozirala sa majkom Borkom Mihajlović, ležerno obučena i bez trunke šminke, pokazujući prirodnu lepotu. Njen suprug Filip Živojinović stigao je u Zagreb sa produkcijskom ekipom do 70 ljudi.

Ljudi su nedeljama spekulisali o gostima na njenom prvom koncertu. Aleksandar će podeliti scenu sa dve srpske zvezde. Riječ je o njenim kumovima Ako Pejoviću i Željku Samardžiću, koji će večeras prvi put u karijeri pjevati sa Prijovićem na sceni.

Oglasi - Advertisement