Oglasi - Advertisement

Naoružani pljačkaši pobjegli su s više od 18.000 funti u argentinskim pezosima iz obiteljskog supermarketa supruge Lionela Messija nakon što je na meti bili njena rođakinja.

Prema izvješćima Daily Maila, Agustina Scalia, 23-godišnja rođakinja Antonelle Roccuzzo, opljačkana je dok je prevozila više od 18.000 funti u argentinskim pezosima iz supermarketa u obiteljskom vlasništvu koji se nalazi u Lavelleu, blizu srca Rosarija, u obližnju banku u srijedu ujutro.

Nakon nasilne pljačke, počinitelji su zapucali na automobil prije nego što su žurno pobjegli. Fotografije snimljene na mjestu događaja otkrivaju metak zabijen na bočnoj strani vozila.

Oglasi - Advertisement

Prema izvješćima, vjeruje se da su dvojica napadača izašla iz bijelog vozila, za koje se kaže da je Ford Focus sa zatamnjenim staklima, u srcu grada. Potom su prišli Agustinovu crnom Chevrolet Onixu, koji je vozio on, zajedno s dvije djelatnice obližnjeg supermarketa, te još jednim muškarcem i djevojkom.

Nakon toga lopovi su razbili jedno staklo na vozilu i oteli dva ruksaka. Svaki ruksak sadržavao je iznos od četiri milijuna pesosa u gotovini. Nakon što su ih uhvatili, razbojnici su brzo pobjegli s mjesta događaja.

Srećom, nije bilo većih ozljeda, iako je putnicima pružena pomoć zbog šoka koji su doživjeli.

Opširnije na linkovima ispod:

Mr. FRIMPONG 👑 on X: “A cousin of Lionel Messi’s wife, Antonela, was robbed of £18,000. This happened in Argentina, when gunmen shot at her car while she was transporting cash from the family’s supermarket. https://t.co/SskHR7dRBL” / X (twitter.com)

elTresTV on X: “#AHORA | 🔴 Confuso episodio policial: atienden a una mujer. 👉 Una mujer sufrió un intento de robo en Lavalle y Cochabamba. Vecinos escucharon un disparo. Las dos personas que viajaban en el vehículo se encuentran en estado de shock y fuera de peligro. La policía está… https://t.co/nH3Ome22J5” / X (twitter.com)

Oglasi - Advertisement