Oglasi - Advertisement

Nakon tri koncerta u Beogradskoj areni, Aleksandra Prijović postala je najpopularnija pjevačica u cijelom regionu, a svi njeni koncerti u Sarajevu u Hrvatskoj bili su rasprodati… Osim majke, najveća podrška joj je bio suprug Filip Živojinović, sa kojim imala je sina Aleksandra.

Filip je sin poznatog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, koji je dugo godina bio u braku sa pevačicom Lepom Brenom i ima dva sina. Filipova majka Zorica imala je sestru i brata. Nakon razvoda od Bobe, Zorica se preselila u Sjedinjene Američke Države, gde je upoznala bivšeg košarkaša Ivu Nakića, sa kojim je dobila ćerku Evu i sina Marija. U javnosti se ne zna mnogo o Filipovoj sestri, ali svaki verni ljubitelj košarke sigurno je čuo za njenog brata.

Oglasi - Advertisement

Mario Nakić rođen je 2001. godine, a očevim stopama krenuo je kada je odrastao. Više od svega volio je košarku i posvetio se sportu. Svoju omladinsku karijeru započeo je u Zemunu. Bio je član Real Madrida iz klubova kao što su Madrid, Oostende, Andora itd. Od 2022. godine igra za Aleksandra Igoka.

Iako postoji razlika u godinama između braće od 16 godina, to im nije predstavljalo problem. Njihova veza je uvijek bila vrlo bliska, a Filip mu je davao veliku podršku i smjernice u svemu što radi. Postoji veliki trend ovdje. Vratio se u svim ključnim trenucima svoje karijere.

“Ponosni smo na tebe ceo život i danas smo srećni što si dobio sve što si zaslužio. Od malog dečaka do evropskog juniorskog šampiona i MVP finala Evrolige. Volimo te i jedva čekamo da te vidimo.” Radujem se svim vašim budućim pobjedama. MVP, brate moj”, istakao je u jednom trenutku Filip.

Mario (22) je izrastao u pravog zadivljujuća i svojim isklesanim mišićima i šarmantnim osmijehom privlači pažnju gdje god se pojavi. Šuška se da mu je srce ukrala lijepa mlada teniserka Lena Caloocan, iako ove optužbe nisu potvrđene.

Oglasi - Advertisement